ADPM Beauty

Top Line a lansat Absolute Pro-Age – tratamentul complet impotriva semnelor imbatranirii

Scris de Sorin Dutoiu

Top Line a lansat Absolute Pro-Age, de la Académie Scientifique de Beauté, tratamentul profesional ce combate semnele imbatranirii cauzate de cei trei factori esentiali: genetic, hormonal si de mediu.

Top Line a lansat Absolute Pro-Age – tratamentul complet impotriva semnelor imbatranirii

Odata cu inaintarea in varsta, dermul pierde din consistenta si elasticitate, ridurile devin din ce in ce mai pronuntate, ovalul fetei isi pierde din fermitate, iar petele pigmentare isi fac usor-usor aparitia. Toate aceste semne sunt cauzate de trei factori: genetic, hormonal si de mediu.

Cauzele imbatranirii

Imbatranirea genetica este inevitabila, naturala si poate interveni mai rapid sau mai lent, in functie de mostenirea genetica a fiecarei persoane. Ea poate fi influentata de nutritia de zi cu zi, de miscarile mecanice ale musculaturii fetei, ori de fumat.

In cazul femeilor, imbatranirea hormonala este direct influentata de schimbarile de la debutul menopauzei, cand secretia de hormoni estrogeni se diminueaza considerabil si duce la deshidratare, scaderea secretiei de acid hialuronic si a sintezei melaninei.

Nu in ultimul rand, factorii de mediu, precum frigul, aerul uscat, vantul, poluarea, contribuie la degradarea calitatii pielii, odata cu trecerea anilor.

Tratamentul complet Absolute Pro-Age

Pentru a combate, din timp si eficient, efectele acestor factori daunatori,  Académie Scientifique de Beauté a lansat Absolute Pro-Age, un tratament profesional complet, care se realizeaza in saloane si clinici medicale. Acesta este dezvoltat in jurul a cinci produse, cu texturi si efecte diferite.

Tratamentul include un masaj special, realizat pe tenul uscat, ce are rolul de stimulare a activitatii celulare.

Fiecare din pasii tratamentului combate efectele unui tip de imbatranire.

Crema de masaj combate efectele imbatranirii genetice, masca actioneaza asupra efectelor imbatranirii hormonale, iar serul-tratament combate efectele imbatranirii cauzate de factorii de mediu.

Crema de final este foarte concentrata in ingredienai activi, mai mult de 35%, actionand asupra tuturor factorilor de imbatranire.

Rezultatele sunt imediat vizibile, tenul este mai dens, mai ferm; ridurile si liniile fine sunt atenuate, iar ovalul facial este reconturat.

Produse complementare pentru acasa

Efectul de lifting si fermitate obtinut in urma tratamentului efectuat in cabinetul cosmetic poate fi mentinut acasa prin folosirea cremei Soin Total Restructurant, cu o concentratie de 30,6 % de ingredienti activi, printre care si Vitamina A 5 %, ce contribuie la regenerarea intensiva a pielii si la prevenirea formarii ridurilor si a liniilor fine.

De asemenea, pentru prelungirea rezultatelor de la salon, specialistii Académie Scientifique de Beauté recomanda folosirea produselor:

Balsamul pentru stralucirea tenului – Aquabaume Éclat Radiance – ce ofera tenului stralucire, hidratandu-l intens. Balsamul are textura usoara si aerata, fiind conceput pe baza unei formule antioxidante extrase din caise, avand si un efect hidratant intens. Este un produs ideal pentru toate tipurile de ten, oferind luminozitate.

Sprayul cu apa termala Stop Pollution, un „scut” urban care protejeaza pielea impotriva poluarii atmosferice si a radicalilor liberi din mediu.

Unde se poate face tratamentul Absolute Pro-Age

Tratamentul Absolute Pro-Age este disponibil in Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti si in saloanele si clinicile partenere Top Line din tara, avand pretul recomandat de 290 lei.

Produsele cosmetice complementare Académie Scientifique de Beauté, ce pot fi folosite acasa, sunt disponibile in magazinele Top Line, in saloanele si clinicile partenere Top Line si pe www.toplineshop.ro.

Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu