ADPM Beauty

Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Scris de Ana Kozma

Intr-o perioada in care izolarea la domiciliu este recomandata de autoritati pentru impiedicarea raspandirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. Astfel a fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Top Line a decis sa fie in continuare alaturi de clientii sai, de specialistii din industria de beauty si de publicul consumator de produse de infrumusetare, adaptand evenimentul de lansare al noii colectii CND situatiei din prezent.

Astfel, evenimentul ce era initial programat ca o lansare cu invitati a fost transformat intr-o transmisie live pe pagina de Facebook si de Instagram a companiei.

Managerii saloanelor de infrumusetare din toata tara, trainerii si specialistii in manichiura si pedichiura, dar si publicul larg s-au conectat la paginile de socializare Top Line si au urmarit in direct prezentarea profesionala a noilor produse din colectia English Garden, semnata CND.

Diana Baicu, Director General Top Line, si Cristina Bombeanu, Marketing Director Top Line, au prezentat publicului noile produse si tendintele in materie de manichiura.

“Am lansat colectia English Garden de la CND intr-un mod diferit: online, aplicand antisepticul Cool Blue si pastrand distanta minima dintre noi. Ne-am bucurat ca am putut sa va prezentam aceste nuante superbe care ne pot face mai frumoase aceste zile dificile. Produsele sunt disponibile pe wwwtoplineshop.ro, iar, daca folosim codul GARDEN30 avem instant reducere de 30%”, declara Diana Baicu.

Idei de ingrijire a manichiurii acasa

Stam acasa in aceasta perioada, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de ritualurile noastre de infrumusetare si ingrijire. Pentru o manichiura perfecta chiar si pe timp de izolare la domiciliu.

Colectia English Garden se regaseste atat sub forma CND ™ VINYLUX ™ Long Wear Polish, cat si CND ™ SHELLAC ™ Gel Gel Polish. Confera o paleta romantica, feminina, care aminteste de o gradina englezeasca ascunsa. In perfecta conformitate cu accentul si tonurile vestimentare ale acestui sezon.

Nuantele includ:

– Flowerbed Folly, un neutru modern, inchis la culoare;

– Soft Peony, un roz cremos cald de bujor;

– Lady Lilly, un alb clasic, semi-pur de crin;

– Kiss From a Rose, un roz bogat;

– Carnation Bliss, un roz delicat, cu tonuri reci;

– Topic Magic, un verde pastelat,menta.

Colectia CND™ English Garden “se simte ca inceputul primaverii intr-o sticla”, a declarat cofondatorul CND™ si director de stil, Jan Arnold. „Este o selectie delicioasa de pasteluri facute pentru sezon, transportandu-va intr-o superba escapada in gradina”, adauga acesta.

Noua gama English Garden, precum si toate celelalte produse CND sunt disponibile in magazinele Top Line. Dar si pe www.toplineshop.ro.

Top Line doneaza 1% din vanzarile online campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra COVID-19

Scrie un comentariu