ADPM Beauty

Top Line a lansat Guinot Detoxygene – tratamentul de detoxifiere si oxigenare a pielii si produse complementare de ingrijire pentru acasa

Scris de Ana Kozma

Izolarea la domiciliu ne priveaza tenul de oxigenarea necesara, iar pielea poate avea de suferit, devenind terna si imbatranita.

Top Line a lansat Guinot Detoxygene – tratamentul de detoxifiere si oxigenare a pielii si produse complementare de ingrijire pentru acasa

In acest sens, Top Line a lansat in Romania noul sistem de ingrijire Guinot Detoxygene, ce are rolul de a elimina toxinele si efectele poluarii si de a reoxigena pielea. Tratamentul profesional de salon poate fi completat de un ritual de ingrijire acasa cu trei noi produse Guinot Bioxygene.

Lansarea a avut loc printr-o transmisie Live pe pagina de socializare Top Line, compania continuand astfel sa se adapteze regulilor de distantare sociala din prezent si sa fie totusi aproape de public prin solutii de ingrijire estetica.

In cadrul transmisiei online, specialistii Top Line, Diana Baicu (Director General) si Nicoleta Lincu (Head of SkinCare Trainers), au explicat in ce mod pot fi folosite noile produse Guinot Bioxygene, si care sunt beneficiile ritualului.

Care sunt beneficiile Guinot Detoxygene

Detoxygene este un tratament care detoxifiaza si oxigeneaza tenul. Este special conceput pentru a neutraliza efectele nocive ale poluarii externe (noxe, emisii industriale, fum de tigara, etc) sau domestice (germeni, praf, produse de curatenie, etc), ori ale unui stil de viata dezorganizat (dieta incorecta, stres, lipsa somnului).

Proiectat si implementat de specialistii Guinot, tratamentul elimina celulele moarte, toxinele si reoxigeneaza pielea, aceasta recapatandu-si stralucirea si putand respira din nou.

Este ideal a fi urmat cand stilul nostru de viata se deruleazăa in conditii de poluare, de lipsa de oxigen, atunci cand stam in spatii putin aerisite sau in care functioneaza aerul conditionat.

Ce include noua gama Guinot Bioxygene

Mousse Bioxygene – o spuma de curatare faciala, ce contine Pro-Oxygen, cu textura aerata si aroma proaspata care curata tenul, stimuleaza asimilarea oxigenului de catre celule si ofera o stare generala de bine. (link – https://www.toplineshop.ro/spuma-guinot-bioxygene-cu-efect-de-luminozitate-150ml)

Serumul Bioxygene – contine Pro-Exygen Detoxiline. Actioneaza la nivel celular, stimuland functia naturala de regenerare celulara. Contracareaza efectele radicalilor liberi produsi de factorii poluanti. Ofera acel boost de energie de care celulele pielii au nevoie pentru regenerare. De asemenea, stimuleaza functia de absorbtie, retentie si dispersie a oxigenului in piele. (Link – https://www.toplineshop.ro/concentrat-revitalizant-pentru-ten-guinot)

Crema Bioxygene – contine Pro-Oxygen si Purisoft. Intregeste programul de oxigenare al pielii prin crearea unui film protector la suprafata acesteia. Pastrand astfel in interior toate beneficiile acestui program special de ingrijire. (link – https://www.toplineshop.ro/crema-de-luminozitate-cu-efect-de-oxigenare-guinot)

Produsele Guinot Bioxygene sunt disponibile online pe www.toplineshop.ro, cu discount de 30% pana la sfarsitul lunii martie. Plata cu cardul aduce un extra discount de 10%.

Tratamentul profesional Guinot Detoygene va fi disponibil in saloanele si clinicile partenere Top Line odata cu reluarea activitatii acestora.

#HelpingIsBeautiful

Top Line a initiat campania de implicare sociala, Helping is beautiful, donand produse in valoare de 30.000 de euro campaniei Pretuieste Viata pentru a ajuta autoritatile in lupta contra COVID-19.

In plus, compania va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Proiectul are scopul de a strange donatii prin SMS pentru achizitionarea de produse necesare celor implicati in lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia intai sau institutiilor medicale/de ingrijire a bolnavilor sau batranilor.

Ce impact are statul acasa asupra tenul tau. Ce trebuie sa faci zilnic ca sa iti salvezi pielea!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu