Stiri externe

Emilia Clarke, cea mai dorita femeie in anul 2014! Miley Cyrus, la polul opus!

Scris de Administrator

Celebrul site AskMen a realizat topul celor mai dorite 99 de femei ale anului 2014, un clasament de-a dreptul surprinzator. Daca primele 3 pozitii sunt ocupate de Emilia Clarke (Game of Thrones), Alison Brie (Mad Men) si Emily Ratajkowski (Blurred Lines), pe ultimul loc, cel al rusinii, se afla nimeni alta decat Miley Cyrus.

emilia-clarke-miley-cyrus

Ajuns la cea de-a 13-a editie, topul 99 Most Desirable Women 2014 a fost realizat de platforma AskMen pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori, care au fost invitati sa acorde note celebritatilor, in functie de mai multe criterii: sex appeal, talent, gradul de atractivitate si potentialul de afirmare in anul 2014.

emilia-clarke

Rezultatele au fost de-a dreptul surprinzatoare, intrucat primele pozitii ale clasamentului nu au fost ocupate de staruri cu nume rasunatoare la Hollywood, ci de vedete aflate la un inceput promitator de cariera.

Alison Brie, Esquire, May 2013 emily-ratajkowski

Pe primul loc se afla frumoasa Emilia Clarke, cunoscuta publicului din serialul „Game of Thrones”, pe locul doi Alison Brie, celebra pentru rolul sau din „Mad Men”, iar pe locul 3 Emily Ratajkowski, pe care publicul larg o poate recunoaste din clipul piesei „Blurred Lines”, a lui Robin Thicke.

jennifer-lawrence

Abia pe locul 4 se situeaza Jennifer Lawrence, actrita care anul trecut ocupa prima pozitie a clasamentului. Jennifer este urmata indeaproape de Emma Watson, Kate Upton, Kerry Washington, Amy Adams, Margot Robbie si Kate Moss.

_DSC9807.NEF

kate-upton

Kerry Washington, Los Angeles Times, January 1, 2013

amy-adams

"The Wolf Of Wall Street" - UK Premiere - Inside Arrivals

Kate Moss Appointed As The New Face And Body Of St.Tropez

La polul opus insa, pe locul 99, se afla Miley Cyrus, a carei dorinta de a iesi in evidenta cu orice pret se pare ca nu a fost intocmai apreciata de cititorii AskMen.

miley-cyrus

Scrie un comentariu