News Special

Top 10 cele mai frumoase melodii pentru nunta

Scris de Administrator

Anotimpul cald inseamna nunti, iar aceste evenimente nu ar fi complete fara muzica cea mai potrivita. Atunci cand vorbim de dansul mirilor, iata care sunt cele mai perfecte melodii

Daca va planificati nunta, sunteti pe ultima suta de metri si nu stiti ce piesa sa alegeti pentru dansul mirilor, va prezentam 10 melodii perfecte pentru acest moment memorabil al vietii dumneavoastra. Fie ca este vorba de Madonna sau Celine Dion, de Adele sau Beyonce, iata care sunt cele mai potrivite melodii pentru o nunta minunata:

1. „I Do (Cherish You)” – 98 Degrees


Melodia originala ii apartine artistului country, Mark Wills, insa 98 Degrees au lansat propria versiune a melodiei „I Do (Cheerish You)”. Melodia de dragoste a devenit una dintre cele mai mari hituri ale trupei, iar videoclipul este unul romantic.

2. „All my life” – K-Ci and JoJo


Multi critici ai muzicii au spus despre piesa „All my life”, lansata in 1997 de K-Ci si Jojo ca este cel mai bun single, iar lumea intreaga a fost de acord cu acest verdict. Piesa a fost nominalizata la doua premii Grammy si a urcat rapid in topuri.

3. „This I promise you” – ‘N Sync


Melodia „This I promise you”, scrisa de Richard Marx, este o piesa de dragoste perfecta pentru nunta. ‘N Sync a ajuns pe locul 5 in topurile pop cu acest single in 2000.

4. „Before your love” – Kelly Clarkson


Kelly Clarkson a lansat melodia „Before your love” in 2002, impreuna cu primul ei single, „A moment like this”. Piesa a devenit un simbol al nuntilor, datorita versurilor sale romantice.

5. „Halo” – Beyonce


Piesa „Halo” a fost lansata la inceputul anului 2009 si a urcat rapid in Top 5 al celor mai bune single-uri din intreaga lume. Minunata melodie este perfecta pentru nunta, datorita versurilor speciale si a liniei melodice.

6. „Truly Madly Deeply” – Savage Garden


Trupa Savage Garden a lansat piesa „Truly Madly Deeply” in 1997. Melodia a rezistat in topul Billboard Hot 100 timp de un an, iar versurile pline de iubire si speranta fac ca acest cantec sa fie unul special si perfect pentru nunta.

7. „Crazy for you” – Madonna


Single-ul „Crazy for you” a fost lansat de Madonna in 1985 si a fost prima balada a artistei. Melodia si versurile speciale fac din „Crazy for you” o piesa speciala si potrivita pentru dansul mirilor.

8. „Endless Love” – Luther Vandross Feat. Mariah Carey


Lionel Richie si Diana Ross au lansat acest cantec in anii ’80. Luther Vandross si Mariah Carey au realizat un cover minunat, iar versiunea lor a ajuns pe locul doi in Billboard Hot 100. Acesta a fost primul duet de succes al lui Mariah Carey.

9. „Make you feel my love” – Adele


Piesa „Make you feel my love” a fost scrisa de Bob Dylan, iar artisti precum Billy Joel, Garth si Adele au realizat coveruri minunate dupa aceasta melodie. Versiunea artistei este atat de speciala si minunata, incat nimeni nu va rezista la nunta fara sa verse macar o lacrima.

10. „The Power of Love” – Celine Dion


Celine Dion este doar una dintre artistii care au realizat cover-uri ale piesei „The Power of Love”. Varianta ei a devenit un hit la nivel international si este o melodie perfecta pentru a marca un eveniment memorabil, precum dansul mirilor.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu