ADPM Business News

Top 10 cele mai bogate celebritati! Ce averi au facut in ultimul an Oprah, Lady Gaga si Beyonce?

Scris de Christian Stan

Pe timp de criza averea celebritatilor creste vazand cu ochii. Madonna, Lady Gaga, Oprah si Steven Spielberg se numara printre vedetele care si-au marit considerabil conturile in anul care a trecut. Vedetele care sunt incluse in acest top au castigat anul trecut, cumulat, peste 700 de milioane de dolari.

avere-vedete

Oprah, Beyoncé, Lady Gaga si Madonna se numara printre celebritatile de marca care au ajuns in topul Forbes al celor mai bine platite vedete din lume. Incasarile lor in perioada iulie 2012-iulie 2013 depasesc ordinul zecilor de milioane de dolari, iar o mare parte din acesti bani provin in urma contractelor de publicitate.

madonna04

1. Madonna conduce in topul celor mai de succes vedete ale lumii, reusind sa-si mareasca conturile bancare in ultimul an cu 125 de milioane de dolari.

steven_spielberg_1240175c

2. Regizorul Steven Spielberg ocupa, in mod onorant, pozitia a doua cu 100 de milioane de dolari castigati.

lady-gaga

3. In ciuda accidentarii ei la sold care a fortat-o sa-si anuleze o buna parte din turneul ei mondial, Lady Gaga a reusit sa-si rotunjeasca conturile bancare cu 80 de milioane de dolari.

Bon-Jovi

4. Trupa Bon Jovi a punctat un turneu mondial de mare succes si a castigat suma de 79 de milioane de dolari. 

animaatjes-oprah-winfrey-42022

5. Afacerile au mers mai bine pentru Oprah Winfrey in ultimul an, care revine in top pe pozitia a cincea, cu un profit de 77 de milioane de dolari.

647114-roger-federer

6. Se fac bani frumosi si din tenis, iar Roger Federer a reusit sa stranga in ultimul an 71 de milioane de dolari.

Justin_Bieber_Live_And_Intimate_11_456x342

7. Controversatul Justin Bieber si-a rotunjit veniturile cu 58 de milioane de dolari.

1361292726_ellen-degeneres-oscar-hosts-560

8. Ellen DeGeneres este a doua personalitate din domeniul televiziunii inclusa in acest top, gazda de talk-show castigand in ultimul an 56 de milioane de dolari.

taylor-swift

9. Taylor Swift a lansat un nou album, a  castigat o multime de premii in ultimul an si a pornit un turneu mondial care i-a adus in conturi suma de 55 de milioane de dolari.

beyonce

10. Beyoncé completeaza topul celor mai bogate vedete din ultimul an, artista reusind sa castige 53 de milioane de dolari.

Scrie un comentariu