News Special

TOP 10 cei mai HOT sportivi!

Scris de Administrator

Sportul, indiferent ca este vorba despre fotbal, tenis, inot sau Formula 1, este un domeniu in care activeaza unii dintre cei mai ravniti barbati ai planetei. La auzul unor nume precum Christiano Ronaldo, Ryahn Lochte sau David Beckham, vor suspina cu siguranta multe doamne si domnisoare. Au trupuri perfecte, un sarm indiscutabil si, nu in ultimul rand, succes! ADPM iti spune care sunt cei mai HOT sportivi, conform unui top realizat de top10buzz.com.

cei-mai-sexy-sportivi9

David Beckham

Nu degeaba se spune ca trebuie sa-i „dai Cezarului ce-i al Cezarului”! David Beckham este, fara indoiala, unul dintre cei mai aratosi sportivi din lume. In cazul lui, fotografiile vorbesc de la sine, iar orice alte completari sunt absolut inutile.

cei-mai-sexy-sportivi

Ryan Lochte

Ryan, originar din Statele Unite, este un inotator celebru care detine un palmares impresionant. De asemenea, este posesorul unui trup de invidiat si are sarmul actorilor britanici de altadata. Un alt atuu este decenta, destul de rar intalnita in zilele noastre!

cei-mai-sexy-sportivi1

Fredrick Ljungberg

Fredrick Ljunberg este un fotbalist suedez care aduce un strop de farmec scandinavian acestui top. Cu toate ca este mai cunoscut gratie talentului sau sportiv, trebuie sa recunoastem ca sarmul sau este unul dupa care suspina multe femei. Poate fi cu usurinta confundat cu un actor de actiune, iar trupul sau sculptat i-a adus un contract de imagine cu celebrul brand Calvin Klein.

cei-mai-sexy-sportivi2

Jenson Button

Jenson, sportiv englez cunoscut in special in randul iubitorilor de Formula 1, este un barbat de succes care afiseaza mereu o imagine pe placul reprezentantelor sexului frumos. Un veritabil gentleman cu un zambet care ar putea topi pana si ghetarii!

cei-mai-sexy-sportivi3

Andy Roddick

Look masculin, trup atletic, brate vanjoase, zambet perfect si farmec aparte – toate sunt atributele unui singur barbat, tenismenul Andy Roddick.

cei-mai-sexy-sportivi4

Rafael Nadal

Pe langa faptul ca este un sportiv extrem de talentat, Rafael Nadal se poate lauda cu un fizic de invidiat!

cei-mai-sexy-sportivi5

Tom Brady

Fundas de top, Tom Brady are genul de frumusete hollywoodiana care i-ar putea fara doar si poate asigura succesul in regatul filmului. In plus, femeile sunt fermecate de faptul ca este genul de barbat gentil, relaxat si care nu se ia foarte in serios.

cei-mai-sexy-sportivi6

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai talentati fotbalisti din intreaga lume este admirat de milioane de doamne si domnisoare, gratie trupului perfect, zambetului strengaresc si imaginii de „bad boy”.

cei-mai-sexy-sportivi7

Thierry Henry

Thierry Henry, fotbalist de origine franceza, da dovada de gratie si bune maniere atat atunci cand se afla pe teren, cat si in afara lui. Inalt, simpatic si foarte bine proportionat, sportivul se numara printre favoritii majoritatii femeilor.

cei-mai-sexy-sportivi8

Alex Rodriguez

A-Rod, asa cum este alintat de fanii sai, este unul dintre cei mai titrati sportivi din Statele Unite ale Americii. Asta datorita faptului ca joaca pentru celebra echipa New York Yankees si ca are un salariu impresionant, dar si gratie imaginii sale.

Scrie un comentariu