News Stiri externe

WOW! Arata incredibil la 50 de ani! Cine este cantareata faimoasa din anii ’90.

Scris de Christian Stan

In anii ’90 era una dintre cele mai cunoscute artiste pop din lume, insa s-a retras o vreme din lumina reflectoarelor dupa ce a aflat ca sufera de Lupus. Aceasta a revenit acum in prim plan, insa in calitate de actrita. Joaca rolul principal in pelicula „Faith Under Fire”.

La 50 de ani, Toni Braxton este in forma maxima. Cantareata nu s-a schimbat fizic foarte mult din perioada ei de glorie, de la mijlocul anilor ’90, atunci cand facea furori in toata lumea cu hitul „Unbreak my heart”.

Toni Braxton a fost prezenta luni seara la premiera filmului „Faith Under Fire”, in care aceasta joaca rolul principal. Nu doar ca acum cocheteaza si cu actoria si a fost apreciata pozitiv de critici, insa lucrurile ii merg bine lui Toni Braxton si pe plan personal.

Cantareata s-a logodit de curand cu rapperul Birdman, despre care spune ca este sprijinul ei in viata.

„Dupa ce am divortat mereu am avut probleme sa ies la noi intalniri. Mi-era rusine ca am lupus si am crezut ca niciun barbat in lumea asta nu isi doreste sa aiba grija de o femeie ce sufera de aceasta boala. Cu el nu ma mai simt nesigura pe mine. Am incredere in fortele mele si ma face sa ma simt mereu minunat”, declara Toni Braxton.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu