News

Logodnicul Catalinei Ponor, manechin pentru o zi! A prezentat moda in Puerto Rico! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Gimnastul Tommy Ramos, logodnicul Catalinei Ponor, a acceptat propunerea de a fi, pentru o seara, manechin, si a urcat pe podiumul festivalului de moda din Puerto Rico, pentru designerul Hector Omar.

Tommy Ramos, gimastul din Puerto Rico de care Catalina Ponor s-a indragostit si cu care s-a logodit in aceasta vara, a devenit, pentru o seara, model.

El a urcat pe podiumul festivalului de moda din tara natala pentru a prezenta haine din noua colectie semnata de designerul Hector Omar.

Catalina Ponor, gimnasta care ne-a facut mandri si la Jocurile Olimpice din acest an, se pregateste de logodna alauri de Tommy.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut la un concurs international, au comunicat intre timp pe internet si s-au intalnit de mai multe ori pana acum, in Romania, atunci cand acesta a venit in vizita, sau cu lotul de gimnastica la Izvorani.

Cei doi se vor logodi la Constanta, in cadrul unui eveniment restrans, dupa care vor pleca intr-o croaziera de zece zile.

„Este un barbat la care tin foarte mult. Am o relatie serioasa si, da, dupa Olimpiada ne vom logodi!”, a  declarat Catalina Ponor.

Mama ei a confirmat si ea relatia: „Este adevarat. Catalina se va logodi dupa Olimpiada. Evenimentul va avea loc la Constanta si va fi ceva restrans, in familie. Vreau sa-i cunosc si eu pe parintii lui Tommy. Oricum, este alegerea Catalinei, eu nu ma implic in viata ei personala. Ii respect alegerile”, declara mama Catalinei in urma cu ceva vreme.

Scrie un comentariu