Style Radar

Tommy Hilfiger aduce din nou TommyNow in New York

Scris de Alexandru Manea

Tommy Hilfiger anunta spectacolul experiential de moda TOMMYNOW Toamna 2019, in cadrul New York Fashion Week, duminica, 8 septembrie 2019, la Apollo Theater, in Harlem. Conceptul ”See Now, Buy Now” semnat de Tommy Hilfiger va prezenta cea de-a doua colectie TommyXZendaya, realizata impreuna cu Zendaya – ambasadoarea de brand la nivel global pentru colectiile TOMMY HILFIGER adresate femeilor.

Tommy Hilfiger aduce din nou TommyNow in New York

Spectacolul va continua celebrarea incluziunii, diversitatii si capacitarii pe care Tommy Hilfiger si Zendaya le-au adus in cadrul show-ului de moda TOMMYNOW in Paris, pentru Primavara 2019. Evenimentul experiential va aduce pentru audienta din sala, dar si virtual, pentru intreaga lume, stilul increzator si spiritul optimist al actritei Zendaya.

Revenind pentru prima data in New York, de la premiera sa in toamna anului 2016, aceasta va fi ultima oprire a unui turneu mondial care se bazeaza pe angajamentul de a aduce TOMMYNOW publicului si oraselor din intreaga lume. Urmeaza productiile de mare succes din Paris pentru primavara anului 2019, Shanghai pentru toamna anului 2018, Milano pentru primavara anului 2018, Londra pentru toamna anului 2017, Los Angeles pentru primavara anului 2017, precum si debutul din toamna anului 2016 din New York City.

,,Dupa calatoriile in intreaga lume cu TOMMYNOW si un show de neuitat in Paris, alaturi de Zendaya, sunt incantat sa revin unde a inceput aventura noastra See Now, Buy Now”, a afirmat Tommy Hilfiger. ”Dorinta exprimata de Zendaya de a aduce TOMMYNOW in Harlem s-a simtit ca un urmator pas excelent in exprimarea viziunii sale pentru viitor. Faptul ca isi exprima punctul de vedere in tot ceea ce intreprinde o face sa fie un colaborator atat de valoros – este o onoare sa continui sa ii ofer o platforma in industria modei pentru a impartasi acest lucru”.

Spectacolul experiential de moda TOMMYNOW va avea loc in cadrul legendarului Apollo Theater, in Harlem, care a gazduit unii dintre cei mai emblematici entertaineri din lume, inclusiv Aneta Franklin, Ella Fitzgerald, Patti LaBelle si The Supremes. Insasi colectia TommyXZendaya Toamna 2019 se inspira din exemplele acestor femei puternice si increzatoare, re-imaginand stilul power dressing intr-o nota indrazneata si moderna.

Bazandu-se pe conceptul ”See Now, Buy Now”, toate look-urile de podium vor fi disponibile printr-un sistem de achizitie imediata in peste 70 de tari.

Colectia TommyXZendaya Toamna 2019 va fi disponibila in magazinele TOMMY HILFIGER selectionate.

Scrie un comentariu