Style Radar

Tommy Hilfiger a lansat magazin de incaltaminte si accesorii in Bucuresti Mall

Scris de Sorin Dutoiu

Brand-ul Tommy Hilfiger a deschis primul magazin TOMMY HILFIGER de Incaltaminte si Accesorii din Romania. Situat in popularul centru comercial Bucuresti Mall, magazinul este al 13-lea din tara si cel mai nou intr-un portofoliu in crestere de magazine TOMMY HILFIGER din intreaga lume. Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitor exlusiv al marcii TOMMY HILFIGER in Romania.

Tommy Hilfiger a lansat magazin de incaltaminte si accesorii in Bucuresti Mall

Cu o suprafata de 101 mp, designul magazinului reflecta noul concept global de vanzare cu amanuntul al lui Tommy Hilfiger, care imbina patrimoniul american al marcii cu finisaje curate, moderne si cu o estetica luminoasa, aerisita. Fatada exterioara imbina lemnul lacuit alb lucios si otelul inoxidabil lustruit, cu accente in paleta de culori rosu, alb si albastru a marcii. Interiorul preia stilul de viata nautic – una dintre sursele de inspiratie indelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lacuite in alb sunt asezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din otel inoxidabil lustruit, lemn de nuc si sticla.

Magazinul prezinta stiluri de incaltaminte si accesorii din colectia TommyXZendaya toamna 2019, a doua colaborare intre designerul american Tommy Hilfiger si actrita si ambasadoarea la nivel global a marcii TOMMY HILFIGER, Zendaya. De asemenea, sunt disponibile modele din cea de-a treia colectie colaborativa  TommyXLewis, realizata de Tommy Hilfiger impreuna cu pilotul de curse britanic, de cinci ori campion FIA Formula OneTM World Drivers si ambasadorul global al marcii pentru barbati TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton. In plus, consumatorii pot achizitiona colectia de incaltaminte si accesorii pentru barbati si femei TOMMY HILFIGER din Toamna anului 2019, inspirata de o confruntare constienta intre functionalitate si patrimoniu.

Lansarea magazinului va fi celebrata pe data de 10 octombrie, in cadrul unui eveniment dedicat, la care vor participa vedete, influenceri si jurnalisti romani de la cele mai importante publicatii de moda si lifestyle.

Vedetele care au purtat Tommy Hilfiger la Cannes 2019

 

 

 

View this post on Instagram

 

Where sportswear meets streetwear. Tap to shop #TommyXLewis trail boots now.

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on

1 comentariu

Scrie un comentariu