Style Radar

Tommy Hilfiger a lansat colecția capsulă Tommy Jeans Looney Tunes

Scris de Sorin Dutoiu

Brandurile Tommy Hilfiger și Warner Bros. Consumer Products au lansat colecția capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes®, care include modele dedicate copiilor.

Tommy Hilfiger a lansat colecția capsulă Tommy Jeans Looney Tunes

Bazându-se pe istoria TOMMY JEANS de a colabora cu emblemele culturii pop, capsula este fuziunea finală a modei și divertismentului american. Aliniindu-se pasiunii brandului pentru creativitatea multi-media, Looney Tunes® este o franciză la nivel mondial care creează mai multe seriale de televiziune, lungmetraje, benzi desenate, albume de muzică, jocuri video și chiar plimbări în parcurile de distracții. Colecția capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes® este disponibilă începând cu data de 15 iunie 2020 în magazinele TOMMY JEANS selecționate.

,,Colecția capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes® este o îmbinare captivantă a două branduri diferite de energie tinerească și optimism hotărât”, a afirmat Tommy Hilfiger. ,,Suntem amândoi dedicați onorării patrimoniului nostru, în timp ce îl reimaginăm constant cu un twist fresh potrivit prezentului. Acest spirit împărtășit și expresia sa fac din colaborarea noastră o potrivire firească pentru următoarea generație de fani din întreaga lume”.

Capsula TOMMY JEANS Looney Tunes® este proiectată pentru moda străzii, aducând la viață pentru generațiile de azi personaje Warner Bros clasice. Prima campanie digitală, realizată în parteneriat, va prezenta animații ce combină logo-ul TOMMY JEANS cu personajele îndrăgite de desene animate, inclusiv Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety Bird, Sylvester the Cat, Tasmanian Devil, Road Runner and Wile E. Coyote. Personajele legendare întruchipează valorile TOMMY JEANS de a fi neînfricat, îndrăzneț, divers și autentic. La fel ca fanii TOMMY JEANS, acestea sunt legate de diferențe, nu de similitudine.

 

View this post on Instagram

 

A denim staple. @goldenbarbie ❤️

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on

Capsula prezintă o gamă de modele proaspete și vibrante, inclusiv pulovere cu o croială lejeră în culori de gri, bleumarin și roz deschis, ce afișează logo-ul hibrid în față și centru. Un hanorac decupat, saboți pentru piscină, rucsac, pălărie de pescar și șapcă de baseball împodobesc imprimeul all-over cu Looney Tunes® al capsulei. Pantofi sport, borsete, pantaloni de trening și jacheta din denim devin articole vestimentare atractive, în stilul străzii. Toate piesele sunt completări ideale în garderoba colecționarilor sociali și a creatorilor sociali – nativii digitali încrezători, hotărâți.

 

View this post on Instagram

 

Hey Monday! ✌️ #TommyHilfiger

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on

Colaborarea se extinde într-o linie dedicată Looney Tunes® pentru Copii, disponibilă ca parte a capsulei. Pentru fete, o nuanță de albastru deschis pre-spălat, o salopetă din denim și un sacou din denim oferă stilul semnătura TOMMY JEANS destinat modei de stradă. Băieții se pot bucura de haine de casă moderne și elevate, sub formă de pantaloni de trening Looney Tunes®, pulovere pe gât și hanorace cu glugă. Tricourile și accesoriile cum ar fi borseta, rucsacul și pălăria pot fi potrivite pentru toți.

Fotograful Jack Henry Bridgland a filmat campania capsulă cu muzicieni emergenți din U.K., Jesse James Solomon și Joy Crookes. Artistul multimedia, Francois Dourlen, a creat o serie de imagini vizuale de campanie în stilul său „smARTphone”, în care Dourlen își folosește iPhone-ul pentru a suprapune în mod jucăuș și fără probleme personaje de desene animate în situații reale.

Cum arata noile colectii Tommy Hilfiger! Haine pentru orice silueta, unisex si adaptabile

Scrie un comentariu