Stiri externe Video

Este bisexual? Tom Hardy, scos din sarite de intrebari indiscrete! VIDEO

Scris de Administrator

In cadrul unei conferinte de presa desfasurata chiar zilele acestea, Tom Hardy s-a enervat la culme atunci cand un reporter l-a luat la intrebari cu privire la preferintele lui sexuale. Iata ce a iesit!

tom-hardy-bisexual1

Tom Hardy a fost protagonistul unui moment inedit desfasurat chiar zilele acestea, in timpul unei conferinte de presa menita sa ii promoveze cel mai nou film, “Legend”. Actorul s-a enervat la culme cand un jurnalist i-a pus o intrebare legata de preferintele sale in materie de sex, intrebandu-l voalat daca este sau nu bisexual…

tom-hardy-bisexual3

Starul, in varsta de 37 de ani, casatorit cu frumoasa Charlotte Riley, a refuzat sa raspunda la intrebarea pe care a lasat de inteles ca o considera deplasata.

tom-hardy-bisexual4

“In film, personajul tau, Ronnie, este foarte deschis cu privire la sexualitatea lui, insa avand in vedere interviuri pe care le-ai acordat in trecut, se pare ca si sexualitatea ta este oarecum ambigua. Ti se pare ca e greu pentru vedete sa discute cu presa pe tema sexualitatii lor?”, au fost cuvintele reporterului.

Tom Hardy a fost vizibil deranjat de intrebare, dar si putin incurcat, astfel incat a hotarat sa treaca rapid mai departe.

tom-hardy-bisexual2

In anul 2008, Tom Hardy a acordat un interviul in care a lasat de inteles ca ar fi bisexual si ca a avut relatii cu barbati in trecut.

Scrie un comentariu