Stiri externe

Update! Maria Burulean a castigat o invitatie dubla la „Captain Phillips”

Scris de Alexandru Manea

Tom Hanks joaca in noul film, „Captain Phillips”, rolul unui comandand de vas care ajunge prizonier al piratilor somalezi. Filmul are premiera in Romania pe 1 noiembrie la Hollywood Multiplex. In urma concursului de saptamana trecuta, Maria Burulean a castigat o invitatie dubla la acest film, proiectat la Hollywood Multiplex, valabila saptamana aceasta de azi si pana joi, inclusiv.

Captain-Phillips

Captain Phillips reprezinta o analiza pe mai multe planuri asupra sechestrarii in 2009 a vasului de transport U.S. Maersk Alabama de catre piratii somalezi.

captain-phillips-3

Filmul se concentreaza pe relatia dintre comandantul vasului Alabama, Captain Richard Phillips (Tom Hanks) si capitanul piratilor somalezi, Muse (Barkhad Abdi), care-l ia ostatec. Vasele comandate de Phillips si Muse se indreapta implacabil unul spre celalalt. Muse si echipajul sau ataca vasul lui Phillips, care nu are armament la bord; in situatia critica care urmeaza, cei doi, aflati la 145 de mile de coasta Somaliei, isi vor da seama ca se afla de fapt la dispozitia unor forte care-i depasesc.

Captain-Phillips-afis

„Captain Phillips” va fi proiectat in Romania, incepand cu 1 noiembrie, la Hollywood Multiplex.

Concurs:

Puteti castiga o invitatie dubla la „Captain Phillips”, la Hollywood Multiplex, in perioada 4-7 noiembrie, trimitand un email la office@agentiadepresamondena.com in care ne spuneti cine este regizorul filmului „Captain Phillips”. Nu uitati sa includeti numele dvs si numarul de telefon de contact. Succes!

Update! Maria Burulean a castigat o invitatie dubla la acest film, proiectat la Hollywood Multiplex, valabila saptamana aceasta de azi si pana joi, inclusiv.

Scrie un comentariu