Stiri externe

Tom Hanks are Coronavirus. Celine Dion, testata de urgenta!

Scris de Ana Kozma

Temutul Coronavirus incepe sa faca victime si printre marile staruri! Daca Tom Hanks si sotia lui au anuntat ca au fost infectati, Celine Dion a cerut sa fie testata de urgenta! Iata aici detaliile!

Tom Hanks are Coronavirus. Celine Dion, testata de urgenta!

Coronavirusul face din ce in ce mai multe victime zi de zi la nivel global. Iata ca nici macar marile staruri ale lumii nu sunt ferite de aceasta pandemie mondiala.

Tom Hanks si sotia lui, Rita Wilson, tocmai au fost diagnosticati cu noul Coronavirus. Clebrul actor a facut anuntul printr-o postare pe pagina sa de Instagram. Acesta se afla in prezent in Australia.

“Sunt cu Rita in Australia. Ne simteam putin obositi, de parca am fi racit. In plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele si febra. Am fost testati pentru coronavirus si rezultatul a iesit pozitiv pentru amandoi. Ce este de facut acum?”, a scris Tom Hanks in dreptul imaginii care infatiseaza o manusa chirurgicala folosita.

Tom Hanks spune ca el si Rita vor fi in urmatoarea perioada sub supraveghere medicala si ca vor fi izolati atata timp cat este nevoie.

Iata ca si Celine Dion a trecut zilele acestea prin momente critice. Pentru ca manifesta simptome specifice infectarii cu Coronavirus, Celine Dion si-a anulat toate concertele. Speriata din cale afara, vedeta a cerut sa fie testata de urgenta.

Din fericire, rezultatul a fost negativ in cazul ei. Celine Dion sufera de o simpla raceala. Cu toate astea, atista si-a amanat urmatoarele doua concerte pentru a se putea odihni si reface.

A revenit fashionista Celine Dion! Cum a aparut in New York!

Scrie un comentariu