Stiri externe

Cine este noua iubita a lui Tom Cruise! Vei ramane surprins cu cine a inlocuit-o pe Katie Holmes!

Scris de Christian Stan

Dupa divortul de Katie Holmes, actorul Tom Cruise nu a mai avut nicio alta relatie de lunga durata si serioasa. Acum tocmai s-a aflat ca Tom se iubeste cu unul dintre cele mai faimoase Supermodele ale Planetei, care la randul sau a fost casatorita si este mama unui copil.

tom-cruise-katie-holme

miranda-kerr-orlando-bloom

Daca zvonurile sunt adevarate atunci Tom Cruise si Miranda Kerr formeaza cel mai nou cuplu din lumea celebritatilor. Conform unor reviste tabloid din Statele Unite, Miranda s-a cunoscut cu Tom Cruise de curand si a fost dragoste la prima vedere. Revista New Idea citeaza un prieten apropiat al Supermodelului australian care declara ca Miranda si Tom se intalnesc in locuri secrete de fiecare data cand aceasta ajunge la Londra si ca nu mai au mult pana cand isi vor face publica relatia.

Dupa divortul de Orlando Bloom de anul trecut despre Miranda s-a zvonit ca se iubeste cu mogului australian James Packer, care de altfel este si unul dintre prietenii buni ai lui Tom Cruise. Se pare ca relatia ei cu Packer s-a terminat la putin timp dupa ce Miranda l-a cunoscut pe Tom Cruise.

Tom Cruise a divortat de Katie Holmes in iulie 2012, iar anterior a fost insurat cu Nicole Kidman, intre 1991 si 2001. Intre 1987 si 1990, Tom Cruise a fost casatorit cu actrita Mimi Rogers. Tom Cruise si Nicole Kidman au impreuna doi copii adoptati, Connor si Isabella, in vreme ce in urma mariajului cu Katie Holmes s-a nascut Suri, acum in varsta de 8 ani.

Miranda Kerr este la randul ei mama, aceasta avand un baietel de trei ani (Flynn)  cu fostul sau sot Orlando Bloom.

Scrie un comentariu