Stiri externe

Tom Cruise “i-a dat interzis” lui Nicole Kidman la nunta fiicei lor!

Scris de Administrator

Nicole Kidman nu a fost invitata sa participe la nunta fiicei sale, Bella, si nici macar nu a fost informata cu privire la casatoria acesteia. Iata cum este posibil acest lucru!

tom-cruise-nicole-kidman1

Nicole Kidman nu a fost invitata la nunta fiicei sale, Bella, eveniment desfasurat chiar in apropierea locuintei actritei. Bella, fiica adoptiva a lui Nicole, s-a casatorit cu iubitul ei, Max Parker, iar ceremonia a fost organizata in cultul scientologic.

Se pare ca tatal adoptiv al miresei, Tom Cruise, a fost cel care a platit pentru nunta, insa nu se stie daca a participat sau nu la eveniment.

tom-cruise-nicole-kidman-fiica

Un singur lucru este cert. Nicole Kidman nu s-a regasit de la bun inceput pe lista de invitati. Mai mult decat atat, nici macar nu a fost informata cu privire la faptul ca fiica ei se casatoreste.

La nunta, organizata intr-un cadru exclusivist, au participat doar un numar restrans de prieteni ai cuplului.

nicole-kidman

Se pare ca mirele nu este adept al Scientologiei, dar a acceptat ca ceremonia sa fie organizata in acest cult, deoarece atat Bella, cat si tatal ei, Tom Cruise, dar si fratele acesteia, Connor, sunt parte a Bisericii Scientologice.

Scrie un comentariu