News

Tom Cruise, fara riduri la 49 de ani! Afla cum reuseste!

Scris de Christian Stan

Tom Cruise are o sotie mai tanara cu doua decade decat el, iar acest lucru il motiveaza sa ramana in forma si sa caute o reteta a „tineretii fara batranete”. Se pare ca a reusit… pentru ca la 49 de ani, actorul afiseaza o forma fizica excelenta si un ten impecabil.

Timpul nu a fost aspru cu Tom Cruise, care va implini in curand 50 de ani insa arata de varsta unui barbat care abia a implinit 30 de primaveri.

Prezent la New York pentru premiera „Mission Impossible: Ghost Protocol”, Tom Cruise a afisat un ten curat, fara urma de riduri, fapt ce a facut ca zvonurile din ultima vreme sa para verdice.

Umbla vorba prin targ ca Tom Cruise este obsedat sa arate tanar si ca foloseste produsele cosmetice ale lui Katie Holmes. Mai mult, se pare ca Tom apeleaza la Katie Holmes si pentru sfaturi de machiaj, care ii ascund varsta si eventualele imperfectiuni.

„Ii foloseste creme ei de fata si spray-urile revitalizante. Inainte de orice iesire in public se machiaza cu fond de ten si chiar isi aplica mascara pentru ca genele sa capete volum”, a declarat un apropiat care a preferat sa ramana anonim.

Scrie un comentariu