Stiri externe

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Scris de Ana Kozma

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa!

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavirus a dus la distantare sociala, izolare la domiciliu si masuri drastice de precautie. Practic, ne-a pus tuturor vietile pe pauza. O multime de evenimente importante au fost amanate sau chiar anulate pe fondul acestei crize prin care omenirea trece in aceasta perioada.

Evenimente muzicale

Festivalurile Coachella si Stagecoach au fost amanate pana la toamna. Ambele se desfasoara in mod normal primavara, insa anul acesta au fost mutate in luna octombrie.

De asemenea, Festivalul Glastonbury, ajuns anul acesta la editia cu numarul 50, a fost anulat. La fel s-a intamplat si cu mult asteptatul Eurovision.

Lady Gaga si-a anuntat deja fanii ca amana lansarea celui mai nou album al sau, Chromatica. A amanat chiar si seria de concerte pe care trebuia sa le sustina in Las Vegas.

In aceeasi situatie se afla si Alicia Keys. Aceasta trebuia sa lanseze un nou album, Alicia, si sa sustina o serie de concerte de promovare a acestui material discografic.

Printre artistii care si-au mai anulat turneele in aceasta perioada se numara Elto John, Foo Fighters, Vanessa Carlton sau Alanis Morissette.

Evenimente cinematografice

Cea de-a 73-a editie a Festivalului de Film de la Cannes a fost amanata. Tot amanat a fost si Tribeca Film Festival, in vreme ce SXSW a fost anulat.

Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony trebuia sa se desfasoare pe 2 mai in Cleveland. Evenimentul a fost insa amanat pana pe 7 noiembrie.

The Academy of Country Music Awards, programat initial pentru data de 5 aprilie, a fost mutat pe 16 septembrie.

Si alte evenimente, precum Billboard Music Awards sau Daytime Emmy Awards, au fost amanate din cauza pandemiei COVID-19.

Evenimente fashion

Met Gala, mult asteptatul eveniment care trebuia sa aiba loc in prima zi de luni a lunii mai, a fost amanat. La fel s-a intamplat ci cu CFDA Fashion Awards, care ar fi trebuit sa se desfasoare la inceputul verii.

O multime de brand-uri, precum Dior, Gucci sau Chanel, au decis sa isi amane prezentarile programate pentru perioada urmatoare.

Bridal Fashion Week se va desfasura anul acesta exclusiv online. Cat despre Paris Men’s Fashion Week, programat pentru luna iunie, inca nu s-a anuntat daca va fi amanat sau nu.

Evenimente sportive

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 au fost amanate pana anul viitor. De asemenea, Campionatul Euro 2020 a fost la randul lui amanat pana in 2021.

UEFA a suspendat Champions League si Europa League, dar si finala 2019-20 Women’s Champions League.

Competitia French Open a fost si ea pusa in asteptare.

Ce poti sa faci ca sa te feresti de Coronavirus! Iata ce te sfatuiesc medicii!

Scrie un comentariu