Stiri Interne

Toata lumea se uita la Asia Expres in carantina? Ce audiente a avut show-ul de la Antena 1!

Scris de Ana Kozma

In aceasta perioada in care toata lumea sta acasa, show-ul Asia Express de la Antena 1 a inregistrat audiente record! Iata cati oameni s-au uitat in fiecare minut la aventura vedetelor prin Asia.

Toata lumea se uita la Asia Expres in carantina? Ce audiente a avut show-ul de la Antena 1!

In aceasta perioada, toata lumea sta acasa. Si mai toata lumea isi petrecere serile privind la televizor. Iar printre preferintele romanilor in vreme de izolare pare sa se numere emisiunea Asia Express.

Show-ul de la Antena 1 a inregistrat audiente record si a pus postul tv pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. In intervalul orar in care a fost difuzat Asia Express, Antena 1 a inregistrat cifre duble fata de Pro TV, conform paginademedia.ro.

Cam 1.8 milioane de romani s-au uitat miercuri seara, in fiecare minut la Asia Express. Minutul de aur a fost inregistrat la ora 22:38, iar atunci Antena 1 a avut aproximativ 2.2 milioane de telespectatori.

Pe urmatoarele doua locuri in topul audientelor s-au numarat posturile Pro TV (Gospodar fara Pereche si Stirile Pro TV de Noapte) si Kanal d (Ma Numes Zuleyha si Bravo, Ai Stil!).

Adda si sotul ei, adevarul despre certurile de la Asia Express

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Multumim!

O postare distribuită de 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania) pe

Scrie un comentariu