Style Radar

Toamna asta se poartă paltoanele din cașmir cu design minimalist

Scris de Ana Kozma

Schimbarea bruscă a anotimpurilor ne face să ne adaptăm rapid stilul și garderoba la noile condiții meteo! Așadar, sezonul rece vine cu un nou trend. Este vorba despre paltoanele din cașmir cu design minimalist, dar de maxim efect!

Toamna asta se poartă paltoanele din cașmir cu design minimalist

Avem nevoie de haine călduroase, dar totodată confortabile și cu o estetică modernă care să ne contureze aspectul chic&stylish.

Paltoanele vor rămâne mareu în trend, mai ales că an de an sunt aduse în actualitate prin nuanțe vibrante ori detalii menite să le scoată din banalitate!

Casa de modă CRISTALLINI (Aleea Alexandru 7) îți propune ca elegantele coat-uri din cașmir să devină elemente „must-have” ale garderobei tale de toamnă!

Poți opta pentru variantele neutre de alb-crem, camel ori bleumarin sau pentru cele vibrante de bleu-ciel ori roșu intens.

Confecționat din cașmir cu lână Loro-Piana (Italia), țesătura de cea mai bună calitate asigură confortul termic necesar temeperaturilor scazute, dar și un look impecabil, fiind realizat pe măsurile fiecărui client în parte și accesorizat cu elemente precum nasturi, căptușală, forma reverului, buzunarelor și a altor elemente în funcție de preferințele fiecăruia!

Îmbinând tradiția sartorială cu inovația într-un concept ce poartă numele CRISTALLINI SU MISURA, acest produs care se realizează direct pe măsurile fiecărui client în parte este o piesă irezistibilă în sezonul de iarnă!

„Haina nu îl face pe om”, dar cu siguranță oferă acea primă impresie de impact, pe care cu totți o căutăm atunci când vrem să transmitem mesajul corect despre personalitatea noastră, statutul social, profesie și reputație!

CRISTALLINI propune pentru această toamnă look-uri office reinterpretate în mod feminin și contemporan, în care coat-urile din cașmir, alături de costumele SU MISURA din țesături excepționale (Holland&Sherry, Huddersfield, UK; Vitale Barberis, Italia), rochia sacou, costumele din două piese din tweed-uri sofisticate și rochiile să definească portretul femeii contemporane, sigură pe alegerile ei vestimentare!

Cum arată noua colecție CRISTALLINI X Daliana Răducan & Răzvan Simion

Scrie un comentariu