Style Radar

Ținute în nuanțe pastel pentru zilele călduroase de primăvară

Scris de Ana Kozma

Vremea s-a încălzit, deci ce poate fi mai indicat decât un update al garderobei? O paletă cromatică ultrafeminină îți va schimba pe loc starea de spirit! Pastelurile creează un look fresh și lejer. De la roz pudrat, inspirat de nuanța cireșilor înfloriți și a magnoliilor, la tonuri calde de bej ce te duc cu gândul la un capuccino cu frișcă, pastelurile revin în fiecare primavară în noi interpretări stilistice.

Ținute în nuanțe pastel pentru zilele călduroase de primăvară

Creează o poezie vestimentară prin piese cu aspect pudrat și delicat, propuse de brandul românesc CRISTALLINI!

Pentru ținutele office și de zi cu zi, alege un costum din tweed import Franța cu căptușala din mătase satinată și nasturi mari aurii, pe care îl poți combina cu un top din mătase într-o nuanță delicată “cafe au lait”, cu o fustă din tweed ori din tul cu aplicații florale tridimensionale.

O rochie cu decolteu V din strech-crepe cu peplum inserat în talie și șliț, într-o nuanță de roz discret este o alegere ideală pentru un cocktail ori un garden party restrâns.

Aceeași nuanță delicată a florilor copacilor pusă în valoare de tulul din mătase naturală și broderia cu aplicații cusute manual este o alegere inspirată pentru o rochie midi elegantă, dar discretă și mai ales pentru o cununie civilă ori o invitație la o nuntă.

Alege o rochie superbă de cocktail cu dantelă Chantilly și broderie cu aplicații cusute manual cu o fustă amplă cu volane, pene de struț și crinolină, într-un joc cromatic de ivoar și roz pentru o apariție WOW sau chiar la nunta ta din acest an!

Piesele vestimentare fac parte din noua colecție CRISTALLINI, Elevated Silhouettes, ce conține rochii cu croieli noi, costume din două piese cu o eleganță discretă, dar cu detalii somptuoase, rochii-sacou cu umeri supradimensionați, ce respectă tendințele actuale de fashion, rochii lungi de seară reinterpretate în stil minimalist.

Hainele surprind spiritul “refresh, restart, rebound with fashion” cu care CRISTALLINI ne surprinde în această primavară!

Colecția este disponibilă în showroom-ul CRISTALLINI (Aleea Alexandru, nr. 7, București) ori online, pe shop.cristallini.com

Rochii perfecte pentru sezonul de primăvară-vară 2021

Scrie un comentariu