Stiri externe

Tinerete fara batrenete! Cat de bine arata Tom Cruise la 56 de ani!

Scris de Iancu Iulia

Tom Cruise arata divin la 56 de ani, chiar si atunci cand isi lasa barba putin sa creasca. Imaginile surprinse cu actorul in China, unde si-a promovat ultimul film, nu mai au nevoie de prezentari.

Tom Cruise obisnuia sa poarte barba in tinerete, insa cand a trecut de pragul de 50 de ani, a renuntat la ea. La evenimentul de promovare al filmului “Misiune Imposibila: Declinul” din China, Tom Cruise parea ca nu s-ar mai fi barbierit de cateva zile. Dar cu toate acestea a aratat incredibil de bine. Pelicula fostului sot al lui Katie Homles a castigat pana acum, la nivel mondial, 600 de milioane de dolari.

Look-ul nebarbierit al lui Tom de la eveniment a fost in contrast cu cel pe care l-a adoptat in rolul lui Ethan Hunt din “Misiune Imposibila: Declinul” care a avut un succes rasunator.

Barba il prinde foarte bine pe actorul nominalizat la Oscar, care pana la varsta aceasta si-a facut singur cascadoriile din filme. La fel s-a intamplat si pentru cea mai noua pelicula din seria Misiune Imposibila. Insa, din pacate, Tom Cruise a suferit o accidentare cand filma o saritura mai complicata pentru “Declinul”.

Vizita lui Tom Cruise in China a fost programata, dupa ce prietenul sau, actorul Ving Rhames a declarat ca Tom a imbatranit si ca ar trebui sa ii lase pe profesionisti sa se ocupe de cascadorii.

“Stiu ca Tom iubeste sa isi realizeze singur cascadoriile, dar ca prieten, dupa ce ne-am apropiat, ii spun ca poate ar trebui sa ii lase pe profesionisti sa se ocupe de asta.” – a declarat Ving Rhames

Accidentarea lui Tom a fost surprinsa pe camera cand el incerca sa sara pe o cladire, dar nimeni nu vrea sa o vada. Cu toate acestea, colegii de platou au fost surprinsi cat de repede si-a revenit, cand s-a intors la munca dupa doar trei luni de recuperare.

Vanesa Kirby a spus despre actorul principal din Misiune Imposibila: Declinul ca a fost surprinsa de vointa si puterea lui. “Dupa trei luni, Tom se intorsese. Alerga si facea lucruri pe care eu nu pot sa le realizez.” – a incheiat Vanesa Kirby

Scrie un comentariu