Stiri externe Video

Tina Turner se retrage din viața publică cu un documentar!

Scris de Ana Kozma

Tina Turner a vorbit deschis despre anii de abuzuri terifiante pe care le-a suportat pe perioada mariajului cu Ike Turner în cadrul unui documentar prin care se retrage din viața publică și își ia rămas bun de la fanii ei.

Tina Turner se retrage din viața publică cu un documentar!

Tina. Așa se numește documentarul prin care Tina Turner alege să se retragă din viața publică. În vârstă de 81 de ani, legendara artistă a recunoscut că și în prezent are flashback-uri cu bătăile pe care le încasa de la Ike Turner, bărbatul de care a divorțat în anul 1978.

Tina Turner a devzăluit publicului faptul că suferă de o formă de tulburare de stres post-traumatic. Aceasta este cauzată de numeroasele bătăi și problemele de sănătate din ultimii ani. Spune că Ike Turner nu a supus-o doar unor abuzuri fizice, ci și unora emoționale și sexuale.

„După tot succesul pe care l-am avut, oamenii încă vorbeau despre Ike și Tina. Nu mă interesa să povestesc acea parte ridicol de jenantă din viața mea. Dar am simțit că așa pot scăpa de jurnaliști”, a declarat Tina Turner.

Tina Turner, o mireasa nonconformista! Vezi ce rochie a purtat in ziua nuntii!

În 2013, artista a suferit un atac cerebral. Câțiva ani mai târziu, în 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal. A reușit să depășească însă toate aceste probleme.

Era încă adolescentă atunci când l-a cunoscut pe omul care i-a schimbat viața, Ike Turner. Cei doi au cunoscut celebritatea în anii 60 și 70. Toată lumea îi iubea, dar nimeni nu știa ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Tina era victima violenței domestice.

„Buzele umflate, ochii vineți, articulațiile dislocate, oasele rupte și chinul psihologic erau parte a vieții mele de zi cu zi”, scria artista în cartea lansată anul trecut.

Tina Turner, atac de cord la 74 de ani? Iata ce s-a intamplat!

În 1968, Tina Turner a încercat să își curme viața luând 50 de somnifere pe când se afla în culise, înaintea unui concert. Din fericire, colegii au găsit-o și au dus-o la timp la spital, salvându-i astfel viața.

A divorțat într-un final de Ike Turner în 1978. A lansat apoi albumul Private Dancer, cu care s-a bucurat de mai mult succes ca niciodată. În 1986 l-a cunoscut pe actualul ei soț, Erwin. Au o viață frumoasă împreună, iar bărbatul o iubește atât de mult încât i-a donat unul din rinichii săi.

Mireasa la 73 de ani! Tina Turner s-a maritat cu Erwin Bach, dupa 27 de ani de relatie!

Documentarul Tina, regizat de Dan Lidsay și T.J. Martin, a avut premiera luna aceasta la Festivalul de Film de la Berlin. Tina Turner își dorește ca acesta să fie modul în care se retrage definitiv din viața publică.

Scrie un comentariu