News

Tili Niculae si Escu, noile vedete Kanal D! Prezinta emisiunea „Crezi ca esti normal?”

Scris de Christian Stan

Kanal D lanseaza sambata, 2 februarie, incepand cu ora 21.00 emisiunea-concurs “Crezi ca esti normal?”, prezentata de Escu si Tili Niculae. Productia care va fi difuzata in fiecare sambata in prime time se bazeaza pe un set de intrebari indraznete referitoare la normalul au anormalul din viata noastra. Fiecare intrebare isi gaseste in final raspunsul pe baza rezultatelor sondajelor de opinie realizate de o companie specializata.

Tili Niculae si Escu

“<<Crezi ca esti normal ?>> este o emisiune funny,  isteata, chiar si informativa. Renuntam pentru cateva minute la masti, prejudecati si false impresii si suntem noi insine.  Intrebarile pe care le punem concurentilor au teme  dintre cele mai variate, de la comportamentul la volan ( e normal sa faci <bilute> cand stai la stop?) pana la sex (e normal sa mananci in timp ce faci sex?). Abia astept sa vad in ce fel vor reusi sa colaboreze vedetele invitate cu concurentii, cat de sinceri pot fi si cata perspicacitate vor avea in a-si da seama ce raspuns vor da romanii”, declara Escu.

La randul ei, Tili Niculae, coprezentatoarea emisiunii “Crezi ca esti normal?”, spune ca e bucuroasa sa provoace telespectatorii dezbaterea unor subiecte tabu in emisiunea de la Kanal D.

“Emisiunea vine in atentia publicului cu situatii depre care de de cele mai multe ori ne e jena sa vorbim. Respectam si acceptam modul fiecaruia de a gandi, nu incercam sa facem educatie, ci sa  intrigam si sa le oferim telespectatorilor portii generoase de amuzament ”, ne-a spus Tili Niculae.

„Crezi ca esti normal?” este o emisiune concurs in care o echipă formată din doi concurenti trebuie sa raspunda la un numar de opt intrebari in „Runda Principala” si la trei intrebari in „Runda Bonus”. Intrebarile sunt alese in functie de sondajele de opinie realizate in toata tara de catre un institut specializat de sondare. Fiecare intrebare din „Runda Principala” valoreaza o anumita suma pe care echipa o poate castiga raspunzand corect la intrebare. Daca raspunsul echipei coincide cu rezultatul sondajului de opinie efectuat de compania de specialitate, inseamna ca este corect. In cazul in care echipa nu raspunde corect la o intrebare, nu iese din concurs, ci pierde doar suma aferenta intrebarii respective si trece mai departe, la urmatoarea intrebare. Dupa ce echipa a raspuns la toate intrebarile din „Runda Principala”, trece la „Runda Bonus”, in care va trebui sa raspunda la trei intrebari cu un nivel de dificultate mai mare, prin faptul ca vor avea doua, trei si respectiv patru variante de raspuns care pot induce in eroare concurentul, fiind foarte apropiate ca veridicitate. Castigul din „Runda Bonus” se cumuleaza cu cel din „Runda Principala”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu