Stiri externe

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Scris de Administrator

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria.

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

In lunile de dinaintea nuntii, multi au speculat ce bijuterie va purta Meghan pe cap in ziua cea mare. Asa cum era de asteptat, a ales o piesa clasica, foarte valoroasa, din colectia familiei regale. Reprezentantii Palatului Kensington au confirmat ca tiara filigranata, cu diamante, i-a apartinut initial reginei Maria si a fost facuta in 1932. Brosa centrala de pe diadema dateaza din 1893. Meghan a ales aceasta piesa statement, pentru a completa aspectul simplu al rochiei de mireasa.

Potrivit unei declaratii oficiale,”Tiara, care este facuta din diamante si platina, este formata ca o banda flexibila de unsprezece sectiuni, strapunsa cu ovale intercalate si pavata cu diamante stralucitoare mari si mici. Centrul este prevazut cu o brosa detasabila din zece diamante stralucitoare.”

Tiara a fost creata initial pentru a evidentia brosa. Aceasta fusese daruita fostei Printese Maria de catre tinutul Lincoln, atunci cand s-a casatorit cu printul George, Ducele de York, in 1893. Regina Elisabeta a mostenit bijuteria decenii mai tarziu, in 1953.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Si Kate Middleton a purtat o diadema spectaculoasa in ziua nuntii sale cu Printul William. Tot imprumutata de la regina Elisabeta, ea a ales o creatie Cartier, din 1936.

Scrie un comentariu