News Uncategorized

THINK PINK- cel mai nou proiect initiat de catre Fundatia Renasterea

Scris de Christian Stan

Vedete si designer si-au adus sprijinul in crearea unei linii limitate de tricouri, urmand ca fondurile obtinute in urma vanzarii acestora sa fie donate catre programele sociale ale Fundatiei Renasterea. Evenimentul a avut loc la Baneasa Shopping City din Bucuresti si a reunit vedete precum Andreea Esca, Dana Rogoz, Amalia Nastase si designeri precum Dana Budeanu sau Venera Arapu.

Sambata seara, 8 decembrie, vedete, designeri si tinere talente si-au dat intalnire la Baneasa Shopping City din dorinta de a promova sanatatea femeii si a crea o lume roz alaturi de Fundatia Renasterea, in cadrul evenimentului Think Pink.
Astfel, Venera Arapu, Stephan Pelger, Dana Budeanu, Andreea Esca, Monica Munteanu – Buy Me Now, Andrada Majearu si Anca Maxim au creat special pentru fundatie o editie limitata de tricouri, urmand ca fondurile obtinute din vanzarea acestora sa fie directionate catre programale sociale ale fundatiei Renasterea. Printre vedetele care au purtat tricourile se numara Andreea Esca, Dana Rogoz, Amalia Nastase, Anca Serea si Roxana Ionescu.
De asemenea, tricourile pot fi achizitionate incepand de astazi din magazinul New Life Boutique, situat la etajul 1 in Mario Plaza.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu