Stiri Interne

Ce surprize le pregateste Teo Trandafir telespectatorilor ei, de Paste

Scris de Administrator

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, Teo Trandafir le-a pregatit telespectatorilor ei doua editii speciale ale emisiunii „TEO Show”, pe care o realizeaza la Kanal D. Printre invitatii vedetei tv se numara Fuego, Bianca Brad si Cristina Rus. Emisiunile vor fi difuzate pe datele de 18 si 21 aprilie.

teo-show-paste

Vineri, 18 aprilie, de la ora 16:45, Teo Trandafir va invita la o editie speciala “Teo Show”, o emisiune despre credinta, dedicata sarbatorilor Pascale.

Alaturi de invitatii sai, parintele Cristian Pomohaci, cantaretul Fuego, soprana Daniela Vladescu, actrita Bianca Brad si modelul Rodica Protasievici, Teo Trandafir va incerca sa afle daca avem nevoie de dovezi ca sa credem in Dumnezeu.

“Daca ar fi sa ma intrebe cineva ce nu as mai vrea sa fac, as spune ca mi-as dori sa nu mai cer semne Divine, pentru ca acestea vin oricum. Si totusi, cu totii, rude, cunostinte, prieteni, cerem de la Dumnezeu semne ca exista!”, spune Teo Trandafir.

teo-show-paste1

In  vom vorbi despre minuni care au cutremurat credinciosii, incercam sa aflam daca semnele primite de credinciosi sunt fenomene inexplicabile, coincidente sau semne ceresti, dar aflam si despre Sfinti romani, necanonizati, despre care se cunosc putine lucruri.

Avem nevoie de dovezi ca sa credem in Dumnezeu? Semnele Divine pe care le-am primit de-a lungul existentei noastre, cu totii, ne-au fost vreodata de ajuns? Raspunsurile acestor intrebari le putem afla urmarind o emisiune speciala, cu o puternica incarcatura emotionala si spirituala, cu Teo Trandafir si invitatii sai, in editia speciala “Teo Show”, din Vinerea Mare, pe 18 aprilie, de la ora 16:45, la Kanal D.

teo-show-paste2

Luni, 21 aprilie, de la ora 16:45, Teo Trandafir pregateste o editie speciala “Teo Show”, o emisiune menita sa ne ofere un Paste traditional romanesc.

teo-show-paste3

Vedete din toate colturile tarii, Moldova, Ardeal si Tara Romaneasca, vin la intalnirea cu Teo Trandafir, in a doua zi de Pasti, pentru a ne arata ca regiunea din care fac parte este cea mai frumoasa din Romania.

teo-show-paste4

Ardealul va fi reprezentat de Cristina Rus, Cornel Borza, Roxana Ilie, Moldova, de artistii Aurel Moldoveanu, Sonia Trifan si Adina (trupa Heaven), si Oltenia de Victor Yla, Constantin Enceanu si Tara. Vedetele autohtone vin la intalnirea cu Teo Trandafir incarcati de voie buna, cantece speciale si mancaruri traditionale de Pasti din zonele natale.

teo-show-paste5

Nu ratati o editie speciala, plina de umor, in a doua zi de Pasti, cu Teo Trandafir si invitatii sai, la “Teo Show”, in data de 21 aprilie, de la ora 16:45, la Kanal D.

teo-show-paste6

Scrie un comentariu