News

Serialul-fenomen „The Walking Dead”, unda verde pentru sezonul al treilea!

Scris de Christian Stan

„The Walking Dead” este considerat de criticii de film drept o „revelatie din domeniul serialelor de televiziune”. Productia a atras cel mai mare numar de telespectatori din istoria postului de cablu AMC, care se lauda si cu serialele „Mad Men” si „Breaking Bad”. Desi a doua parte a sezonului doi sta sa inceapa in luna februarie, fanii serialului vor fi incantat sa afle ca productia va mai beneficia de un sezon.

Serialul creat de Frank Darabont („The Shawshank Redemption”, „The Green Mile”, „The Mist”) are la baza seria de benzi desenate cu acelasi titlu de Robert Kirkman, Tony Moore si Charlie Adlard. „The Walking Dead” a debutat in SUA pe 31 octombrie 2010, de Halloween (sperand sa atraga, astfel, mai usor publicul amator de povesti cu zombi), si prima serie nu a avut decat sase episoade.

Subiectul a reusit sa captiveze 5,3 milioane de americani la debut, cea mai mare cifra pentru un serial original AMC si mult mai mare decat in cazul „Mad Men” si „Breaking Bad”. Dupa ce a fost reluat in aceeasi seara, episodul-pilot (de 70 de minute) a ajuns la 8 milioane de telespectatori!

Rezultatele foarte bune de audienta s-au mentinut si odata cu sezonul al doilea, care a avut premiera in octombrie 2011. „The Walking Dead” a reusit si de aceasta data sa puncteze cifre record de audienta pentru postul de televiziune AMC, astfel incat producatorii au dat deja unda verde sezonului trei.

Intr-o conferinta de presa desfasurata zilele trecute, reprezentantii retelei de televiziune au declarat ca au comandat si sezonul al treilea al serialului, care va avea de aceasta data 16 episoade.

„The Walking Dead” revine cu noi episoade pe 8 februarie, urmand ca sezonul al treilea sa aiba premiera in luna octombrie.

Scrie un comentariu