News

The Rolling Stones revin pe scena cu patru concerte eveniment care marcheaza 50 de ani de activitate!

Scris de Christian Stan

La cinci ani de la ulktimul lor turneu mondial, trupa The Rolling Stones a confirmat ca revine pe scena pentru o serie de concerte-eveniment. The Rolling Stones vor sustine patru concerte in acest an, doua la Londra si doua la New York.

 

Poate ca nu se intampla in fiecare zi ceea ce iti doresti, insa daca pe lista ta figureaza si un concert The Rolling Stones este timpul sa iti cumperi deja biletele. Cei patru membri ai formatiei revin pe scena, dupa o absenta de cinci ani, pentru o serie de concerte senzationale care marcheaza jumatate de secol de la prima prestatie live pe o scena a trupei.

In acest sens, The Rolling Stones vor sustine patru concerte, doua la Londra si doua la New York. Concertele de la Londra vor avea loc pe 25 si 29 noiembrie la O2 Arena, iar cele de la New York pe 13 si 15 decembrie la Newark.

The Rolling Stones au vandut in intreaga lor cariera peste 200 de milioane de discuri, ajutati de hituri precum „(I Can’t Get No) Satisfaction,” ”Street Fighting Man” and „You Can’t Always Get What You Want”. In ultimii ani, banii cei multi au venit din turneele mondiale.

Ultimul lor turneu mondial, „A Bigger Bang”, a avut loc intre 2005 si 2007 si a adunat in jur de 500 de milioane de dolari.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu