Stiri Interne

„The One” sau Stirile ProTv? Iata ce spune Andreea Esca!

Scris de Administrator

Desi in presa s-a zvonit ca ar fi fost somata sa aleaga intre pupitrul Stirilor ProTv si conducerea revistei „The One”, Andreea Esca neaga vehement acest lucru. Spune ca cele doua activitati nu se bat nicidecum cap in cap si ca le face pe amandoua cu o foarte mare placere, motiv pentru care nu s-a pus vreo clipa problema sa renunte la vreuna dintre ele.

andreea-esca-valentines-day

Dupa ce Oana Cuzino a renuntat la postul de director editorial al revistei „Ce se intampla, doctore?” pentru a ramane in continuare la carma emisiunii cu acelasi nume, pe care o prezinta deja de ani buni la ProTv, Andreea Esca spune ca nu a fost nicidecum somata sa aleaga intre pupitrul stirilor si conducerea revistei „The One”.

“Nu a existat niciun fel de discutie cu nimeni pe aceasta tema. Probabil si datorita faptului ca activitatea de la revista nu reprezinta, sub nicio forma, o concurenta pentru ceea ce fac eu in cadrul Stirilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementara, care imi face foarte mare placere”, a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro.

Mai mult decat atat, vedeta a dezvaluit ca se pregateste intens pentru lansarea unui numar aniversar al revistei „The One”, revista implinind 10 ani chiar luna viitoare.

Scrie un comentariu