News

Teo Trandafir va fi operata? Iata ce zic medicii!

Scris de Alexandru Manea

Starea de sanatate a lui Teo Trandafir s-a inrautatit chiar inainte de a fi externata. Vedeta ar putea fi operata, dupa cum sustin unii medici, care explica si complicatiile aparute peste noapte.

Teo Trandafir urma sa fie externata saptamana trecuta din clinica din Viena, insa, din pacate, infectia din organism a recidivat.

Internata in urma unei pancreatite acute, vedeta este acum la un pas de a fi operata. Cel putin asa sustine Prof. dr Mircea Beuran, seful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Floreasca, specialitatea chirurgie generala, doctor in stiinte medicale cu teza ”Managementul chirurgiei pancreatitei acute”.

“Pseudochistul, localizat in interiorul sau in jurul pancreasului, are perete inflamator care il individualizeaza fata de tesuturile din jur. Complicatia se poate rezolva. Daca nu apar alte necroze, se asteapta maturarea peretelui, dupa care se poate incerca drenarea lichidului din acesta, dar, cel mai probabil, Teo va fi operata.

Cred ca medicii austrieci i-au facut periodic cultura de germeni din sange, urina si plamani pentru a vedea ce a dus la infectie: bacterie, fungi etc.

Daca nu, categoric vor recolta la operatie si vor trimite la analiza pentru ca impactul chirurgical asupra organismului depinde de natura germenilor. Situatia devine foarte grava daca infectia trece in hematogen si, prin sistemul sangvin, poate genera abcese secundare la plamani sau la creier”, a declarat el pentru ring.

In acelasi timp, la aflarea vestii ca Teo se simte rau, tatal ei, Dr. Ion Uta, si-a inchis cabinetul medical si a plecat in Austria sa isi vada fiica.

Scrie un comentariu