News

Anul trecut erau la cutite. Acum, Teo spune ca l-a iertat pe Serban Huidu!

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir si-a alungat orice gand negativ si orice junghi orgolios vis-à-vis de Serban Huidu, dupa ce acesta a fost la un pas de moarte in urma unui accident de schi in Austria. Teo spune ca ar fi dispusa sa faca orice pentru fostul ei coleg de la Prima si ca l-a “iubit intotdeauna”.

Teo Trandafir se arata afectata de cele intamplate lui Serban Huidu si spune ca l-a iertat pe Carcotas dupa ce s-au certat public anul trecut.

„Cu siguranta ca l-am iertat pe Serban si imi pare nespus de rau pentru tot ce i se intampla. Daca as putea sa fac ceva pentru el, orice, as face. Singurul lucru care ma nemultumeste este insa neputinta mea de a face ceva.

Il iubesc mult, cum stie ca l-am iubit intotdeauna, si, indiferent ce ni s-a intamplat noua de-a lungul timpului, el a fost langa mine si eu langa el, asa cum s-a intamplat mereu si asa se va intampla intotdeauna”, a declarat Teo pentru ring.

In urma cu un an, Serban si Teo s-au certat public dupa ce acesta a aflat ce salariu primise Teo la Prima TV si a declarat ca scurta colaborare a acesteia cu postul a fost “cea mai mare greseala din istoria televiziunii din Romania”.

“Teo Trandafir, in perioada in care a lucrat la Prima TV, a fost platita cu 4 milioane de euro pentru „acelasi show, cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti, fara vlaga. In schimb tot cu ajutorul meu, a venit Teo la Prima.

Nu am fost niciodata implicat in conducerea Prima TV si probabil nici nu o sa fiu prea curand, dar ceea ce-a urmat a fost cea mai mare greseala din istoria televiziunii in Romania.

Teo si-a negociat un contract aberant: 20.000 euro plus tva / editie. Adica 100.000 de euro / saptamana adica 400.000 euro pe luna si a stat pe ecran la Prima TV in jur de 10 luni. Si ce-a facut Teo? A venit cu acelasi show, cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti, fara vlaga si cu o Teo fara forta pe care o emana acum 10 ani.

Ce m-a durut cel mai tare, au fost vorbele lui Teo cand a plecat de la Prima: ‘mi-a tras-o Huidu de nu m-am vazut!’. Draga Teo mi-as dori si eu un prieten care sa „mi-o traga” dimineata, la pranz si seara, si dupa 10 luni sa incasez 4 milioane de euro”, a declarat Huidu la acea vreme.

In replica, Teo a declarat: „Huidu zice ca eu am castigat patru milioane de euro de la Prima TV. Sa mor! Nu ca nu mi-ar fi facut o reala placere! Dar socoteala colegului de breasla e subtire. 20.000 de euro de editie nu-ti da nici Sfantul Duh pentru o emisiune asezata la ora patru dupa-masa, cand nu prea e lumea pe-acasa. Nici mama nu se putea uita! Avea treaba la ora aia. Oamenii mai si muncesc ziua.

Niciodata in istoria televiziunii din Romania nu s-au vehiculat asemenea sume. Nici macar pentru „greii” oricaror timpuri. Niciodata. Iata insa ca la mine se poate. Dar cu 4 milioane, hai sa zicem 400 de milioane de catralioane!! Pe secunda! Numai ca sa-mi arat splendoarea de trup si sclipirea de minte cer banii astia! Eu cer bani. Aia fac.

Sigur, eu nu mai lucrez la Prima de un an, Huidu se trezi azi. Ce ceas i-o fi sunat? Si de ce acum? Sunt curioasa… (…) Nu stiu ce urmareste Serban Huidu. Sunt complet socata. Credeam ca-l cunosc, ne-am ajutat de-a lungul vremurilor, nu ne stiam de ieri. Ceea ce face el azi mi se pare nedrept si de mirarea lumii”.

Scrie un comentariu