News

Teo Trandafir, primele detalii despre revenirea ei la tv! Afla ce pregateste din toamna!

Scris de Christian Stan

Este deja stiut faptul ca emisiunea lui Teo Trandafir va inlocui formatul „Drept la tinta”, care era prezentat pana acum de Oana Roman. Vedeta de televiziune da primele detalii despre noul ei proiect, intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

teo-trandafir1

Teo Trandafir revine in televiziune, la Kanal D, de la inceputul lunii septembrie, iar vedeta s-a reunit deja cu fosta ei echipa pentru a relua show-ul care, odata, sfarama orice concurenta.

Teo Trandafir se va lupta in audienta cu Simona Gherghe si Catalin Maruta, iar revenirea ei nu este una usoara, asteptarile Kanal D fiind foarte mari. Intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei, Teo Trandafir da detalii, in premiera, despre noua provocare din cariera ei.

„Pot sa va spun ca o sa am mainile pline, cum spune americanul, in emisiune o sa  fie vorba despre oameni fericiti si oameni nefericiti, despre oameni realizati si oameni nerealizati, oameni care cauta raspusuri sau care isi impartasesc  experientele. Stiu ca pare evaziv, dar este foarte precis. Timing-ul a fost  perfect: era momentul, locul, formatul, erau oamenii. Toata fosta mea echipa  lucra la Kanal D. Tot timpul cauti locul unde ai fost fericit. Exista batrani care erau fericiti pe vremea lui Stalin. Pentru ei vremea lui Stalin era  cea mai grozava!”, declara Teo.

Scrie un comentariu