Stiri Interne

Teo Trandafir, probleme cu banii: „Va trebui sa muncesc doi ani sa-mi acopar datoriile”

Scris de Christian Stan

Se zvoneste ca Teo Trandafir castiga pe luna suma de 15000 de euro de la Kanal D, insa cu toate acestea vedeta de televiziune sustine ca este inglodata in datorii. Teo spune ca va trebui sa munceasca cel putin doi ani pentru a-si acoperi toate cheltuielile determinate de problemele ei de sanatate.

teo-trandafir-operatie

Teo Trandafir are serioase probleme financiare si vedeta de televiziune sustine ca va trebui sa munceasca inca cel putin doi ani pentru a-si acoperi toate cheltuielile determinate de problemele ei de sanatate din ultima perioada.

Nu am bani. Am traversat o perioada foarte grea din punct de vedere financiar, care mi-a lăsat niste goluri uriase pe care acum trebuie sa le acopar. Va trebui sa muncesc cel putin inca doi ani ca sa pot sa-mi asigur ce nu am platit in trecut, asigurari si alte lucruri pe care trebuia sa le achit, si sa pot respira din nou”, a declarat Teo Trandafir pentru Ziarul Ring.

Am investit, am pierdut niste bani, a fost splendid. Am ras, am mers mai departe, dar hai sa nu mai facem de două ori aceeasi greseala. Cum spunea un bun prieten, citez: «Greseste cu mandrie, greseste cu onoare, dar nu fi atat de prost incat sa gresesti de doua ori intr-un loc»”, a mai spus ea.

Salariul vehiculat al lui Teo Trandafir de la Kanal D este de 15.000 de euro pe luna si avand in vedere declaratia vedetei deducem ca datoriile ei se ridica la suma de 300.000 de euro.

 

Scrie un comentariu