Stiri Interne

Teo Trandafir, primul sarut public cu bucatarul Antonio!

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir si Antonio Passarelli au fost fotografiati, pentru prima data, sarutandu-se patimas. S-a intamplat pe litoral, iar gestul vine sa confirme relatia pe care cei doi s-au ferit sa o recunoasca explicit in ultima perioada.

teo-trandafir-antonio-passarelli-sarut

Teo Trandafir si Antonio Passarelli formeaza un cuplu, desi, oficial, nu au declarat explicit acest lucru. Au preferat sa spuna doar cuvinte frumoase unul despre celalalt si sa sublinieze ca au o relatie extrem de speciala, dar nu una intima.

Ei bine, ceea ce se zvonea este acum confirmat de sarutul pe gura pe care cei doi l-au impartasit ziua in amiaza mare pe litoral si care a fost surprins de paparazzi de la Ciao.

teo-trandafir-antonio-relatie

„In acest moment, va dau cuvantul de onoare ca nu exista o relatie intima intre mine si Antonio! Am auzit aceste zvonuri de atatea ori in ultima vreme, incat sunt deja obisnuita cu intrebarea asta.

Uneori, am ras in sinea mea ca se poate ajunge aici! Nici nu stiu in ce mod sa mai explic ca Passarelli este pentru mine o persoana speciala si nicidecum un iubit, in sensul relatat de presa”, spunea Teo in urma cu ceva vreme.

La randul lui, Antonio a declarat: „Teo este un om extraordinar, iar eu ma bucur de o prietenie profunda alaturi de ea, dar nimic altceva. Fiecare om care se pune langa Teo se indragosteste de calitatea omeniei, dar mai ales de profunzimea intelectului ei.
Insa, de aici si pana la a merge in pat cu ea este o cale lunga si inexistenta in cazul nostru. Nu ma pot gandi la asa ceva, pentru ca nu pot sa stric o prietenie asa frumoasa, la superlativ, chiar. Poate peste doi, trei sau zece ani… Atunci cand ne vom simti singuri de o parte si de cealalta, poate vom vorbi despre asta. Astazi, insa, nu, deloc”.

Scrie un comentariu