Carusel Stiri Interne

Teo Trandafir ignora problemele de sanatate si se infometeaza pentru a slabi?

Scris de Administrator

Cu toate ca de-a lungul timpului s-a confruntat cu grave probleme de sanatate, Teo Trandafir pare ca isi doreste sa scape rapid de cateva kilograme, astfel incat, dupa cum ea insasi a dezvaluit azi in cadrul emisiunii sale, nu a mancat trei zile!

teo-trandafir-infometare

In ciuda problemelor grave de sanatate cu care s-a confruntat de-a lungul vremii, Teo Trandafir pare sa fie preocupata de pierderea kilogramelor in plus, motiv pentru care a declarat azi, la inceputul emisiunii „TEO Show” pe care o prezinta la Kanal D, ca nu a mancat nimic in ultimele trei zile.

Aceasta poate sa fie doar o gluma, sau ar putea fi adevarat, ceea ce nu este tomcai recomandat in cazul nimanui, cu atat mai mult in al lui Teo.

teo-trandafir-proces

Este deja de notorietate faptul ca Teo Trandafir s-a aflat la un pas de moarte. Totul a inceput in prima luna a anului 2011, atunci cand a ajuns pe patul de spital fiindca nu se simtea bine. A descoperit atunci ca are grave probleme de sanatate, o pancreatita acuta care necesita interventie chirurgicala. Dupa o perioada petrecuta in secia deTerapie Intensiva a Spitalului Elias din Bucuresti, Teo a fost transferata la o clinica din Austria.

Cel care i-a facilitat plecarea la Viena a fost insusi Adrian Sarbu, cel care detine trustul MediaPro. Acesta i-a pus la dispozitie avionul sau privat si a suportat toate cheltuielile de internare, la 4 ani dupa ce Teo parasise trustul MediaPro.

Teo-Trandafir-Tafacere-faina

A urmat o perioada extrem de grea petrecuta sub stricta supraveghere medicala, insa Teo Trandafir a reusit sa treaca peste acest moment de cumpana in care, dupa cum ea insa si a declarat, s-a simtit extrem de aproape de moarte.

Intoarsa la inceputul acestui sezon in televiziune, la carma emisiunii „TEO Show” pe care o are la Kanal D, vedeta a ajuns din nou in ingrijirea medicilor in urma cu putina vreme, dupa ce a incercat sa adopte un stil de viata raw-vegan.

Scrie un comentariu