News

Teo Trandafir recunoaste: a pierdut din audienta pentru ca a slabit! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir recunoaste ca, odata cu kilogramele pierdute in urma dietei, a pierdut o buna parte din public. Cand s-a intors pe sticla mai slaba cu 60 de kilograme, audientele emisiunii sale au scazut alarmant.

Teo Trandafir sustine ca a decis sa slabeasca in urma cu opt ani pentru ca cei din jur sa nu o mai ia peste picior din pricina greutatii sale.

La acea vreme, un apropiat al sau a avertizat-o ca schimbarea fizica ii va dauna, avand in vedere ca si-a creat deja un brand in piata cu aspectul sau fizic.

Vedeta nu a ascultat atunci si, dupa ce a slabit 60 de kilograme si a revenit pe sticla, a constatat cu tristete ca audientele emisiunii sale au scazut considerabil.  

„Am slabit de-a dracu pentru ca aia faceau misto de mine ca sunt grasa.Am slabit intr-un an 60 de kile, dar nu a fost bine nici asa pentru ca audientele s-au dus in cap.

Cand am aparut in toamna, telespectatorul nu a inteles despre cine e vorba, pentru ca nu mai eram grasa lor.

Cineva mai destept decat mine mi-a spus ca asa se va intampla, dar nu l-am crezut. Am pierdut mult in toamna”, a martutisit vedeta la „Doamne de poveste”, de la Acasa.

Scrie un comentariu