News

Teo Trandafir, despre viitorul sot: „La prima intalnire, am crezut ca fac infarct!”

Scris de Administrator

Teo Trandafir se declara indragostita pana peste cap de Constantin, viitorul sau sot. L-a cunoscut pe Facebook si de cateva luni sunt nedespartiti. In asteptarea nuntii, Teo povesteste ce emotii a avut la prima intalnire fata in fata cu acesta.

Teo Trandafir spune ca are cel mai frumos iubit, „un barbat adevarat”, dupa cum declara ea.

Vedeta de televiziune se pregateste de nunta, a primit inelul de logodna si povesteste cum a inceput relatia ei de dragoste si ce emotii a avut la prima intalnire veritabila, pe aeroport, cu viitorul sau sot.

„Am mai mult de cat mi-am dorit, un suflet pereche. M-am trezit cu un barbat adevarat langa mine. Un barbat intelegator, dar ferm. Acum sunten 5 in familie, eu, Maia, Constantin si cei doi copii ai lui. Noi doi ne-am cunoscut complet aiurea.

Totul a pornit de la un mesaj cu tenta sociala de la un prieten proaspat adaugat. Mi-a spus sa ma gandesc, in noaptea de Revelion, la cei care nu au cat avem noi. L-am intrebat ce isi doreste in noul an si mi-a spus ca o minune.

Am vorbit o saptamana pe Facebook si apoi a venit in Romania. La prima intalnire, am crezut ca fac infarct. Eram la aeroport si am vazut cel mai frumos barbat. Am ridicat mana sus. Asta a fost dragoste la vedere.

Eu m-am indragostit pe Facebook. Mi-a placut de el ca intotdeauna se gandea la cei din jurul lui. Nu l-am intrebat ce i-a placut la mine.”, a declarat Teo la „Povestiri adevarate”.

Faptul ca el este cel ales este incurajat si de afectiunea pe care fiica ei, Maia, a dezvoltat-o pentru Constantin. Teo spune ca fetita ei nu se atasaza de oricine, insa a inceput deja sa ii zica acestuia „tati”.

„Maia m-a prins vorbind cu el. Si m-a intrebat care era treaba. I-a placut din prima. Sunt foarte fericita de ceea ce s-a intamplat incat nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu s-ar fi intamplat asa. De fata cu mine, Maia ii spune tati. Cu el de fata nu are curaj. Ceea ce ma- convins, a fost un moment in care Maia a adormit la el in brate. Maia nu se scurge dupa oricine”, a declarat Teo.

Scrie un comentariu