Carusel Stiri Interne

Teo Trandafir: „Daca nu era fiica mea, eu muream”

Scris de Christian Stan

Teo Trandafir este vedeta care stie cel mai bine cum sa „pretuiasca viata”, aceasta fiind la un pas de moarte in urma cu doi cand cand a fost internata de urgenta la Viena, suferind de pancreatita acuta. Teo Trandafir a facut confesiuni emotionante despre acea perioada neagra din viata ei in cadrul emisiunii „Pretuieste Viata” de la TVR.

teo-trandafir
Teo Trandafir s-a numarat printre invitatii de seama pe care Andreea Marin i-a avut in prima editie a emisiunii „Pretuieste Viata”, care a debutat aseara la TVR 1. Vedeta Kanal D a facut confesiuni emotionante despre perioada grea petrecuta in spitale, in urma cu trei ani, cand a fost diagnosticata cu pancreatita acuta.

In doar un an, Teo Trandafir a suferit nu mai putin de cinci operatii, iar sansele ei de vindecare au fost minime. Vedeta avea doar 5% sanse de supravietuire.

„Ma saturasem sa invat sa merg. E greu sa te ridici, dupa ce ai stat atat de  mult in pat. Intr-un an au fost cinci operatii, intr-o luna jumate, patru  operatii. Problema era cu capul. Nu imi aminteam multe, oameni, fapte. Si acum,  vad oameni pe care imi dau seama ca ii stiu, dar nu imi amintesc numele lor.  Sper sa imi dea un mail sa imi spuna”, a povestit Teo despre drama prin care a  trecut.

„Mi se opriseră organele. Am zis ca nu mai pot. Vrei sa mori demn. Eram sigura ca o sa mor, si eu si doctorul de la  spitalul din Viena. Daca nu era fiica mea, eu muream, in mod sigur. Nu m-am rugat niciodata la Dumnezeu, nu am cerut niciodata. Dar s-a intamplat sa fie ziua Maiei. Eu tot faceam febra. Am spus asa: «Doamne, ai avut intotdeauna în  mine un client mai putin. Acum te rog, ajuta-ma». Si am scapat de febra. Era pentru prima data cand nu eram la ziua Maiei”.

Scrie un comentariu