Stiri Interne

Teo Trandafir a implinit 48 de ani! Iata ce mesaj emotionant i-a transmis Mircea Badea!

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir a implinit ieri 48 de ani. Printre sutele de mesaje primite, s-a numarat si acela al lui Mircea Badea. Prietenul ei bun, fost co-prezentator, i-a trimis urmatoarele urari.

teo-trandafir-mircea-badea-antena-1-3

Teo Trandafir a implinit ieri 48 de ani. Vedeta a fost sarbatorita inclusiv in cadrul emisiunii sale de la Pro TV, unde s-a difuzat o intregistrare cu mesajele video trimise de atisti cunoscuti din Romania.

Fostul ei coleg de la Tele7abc si Antena 1, bunul ei prieten, Mircea Badea, a preferat sa isi astearna gandurile pe blog, transmitandu-i urmatorul mesaj:

teo-mananca

”Gandesc acum, privind secventele din emisiunea lui Teo de acum multi ani, fix ce am gandit și atunci cand le-am vazut in direct: ca sunt perfecte. Este liniștea inocenta dinaintea furtunii. Muzica și versurile sunt printre cele mai minunate aparute pe planeta, oamenii se bucura, se mișca, zambesc și se uita unii la altii. Ca niște copii care se joaca inainte sa-i cheme mama seara la masa. In platou cerul era senin, adierea calma ca o mangaiere parinteasca.

Cand vreau sa-mi trag sufletul, sa plec un pic dintre oameni ca sa-i redescopar, sa ma inalt catre respiratie adanca, ma uit la secventele astea. Am nevoie de iluzia eternitatii cordiale, a regasirii umanitatii, de senzatia leganata ca totul va fi bine. La scurt timp dupa emisiune Laura Stoica avea sa moara intr-un oribil accident de mașina, cei din platou aveau sa treaca fiecare prin propriile incercari, unele la limita. Printre ei și Teo, serena aici in paradisul de o melodie. Dar poate asta e tot ce avem in viata: cateva momente perfecte. Ma bucur ca unele dintre ele le-am trait impreuna cu Teo. Astazi este ziua ei. La multi ani, draga prietena! Ești mai frumoasa!”.

Scrie un comentariu