News

Teo sta departe de spitale! Isi face analizele acasa!

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir se afla inca in perioada de recuperare dupa cele doua operatii suferite la Viena in primavara. Vedeta sta departe de spitalele din Romania si primeste vizita medicului acasa unde o consulta si ii ia analizele.

Teo Trandafir urmeaza cu strictete sfaturile primite de la medicii austrieci. Se afla inca in perioada de recuperare dupa cele doua operatii suferite in primavara la Viena, cand a fost internata in stare grava din cauza pancreatitei acute de care suferea. Acum urmeaza un regim strict si este monitorizata de medic.

Vedeta nu calca pragul spitalelor ci primeste vizita medicului acasa unde este consultata si unde i se iau analizele. Dupa cum declara, nu are voie sa faca sport momentan si urmeaza un regim alimentar recomandat de cei din Viena.

„Nu merg la medic, vine medicul la mine. Ma consulta, imi face analize si, pana acum, multumesc lui Dumnezeu, totul a fost bine. Nu tin regim si ma hranesc, asa cum mi-au recomandat specialistii din Viena, cu alimentele care imi fac cu ochiul. Ce-i drept, toate degresat. Nu am voie sa fac sport si nici sa-mi bat capul cu planurile de viitor”, a declarat Teo pentru Cancan.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu