Stiri Interne

Dezvaluri: cum au stat Teo si Mircea Badea la usa lui Adrian Sarbu pentru a se angaja la Pro TV

Scris de Alexandru Manea

Teo si Mircea Badea au batut la usa biroului lui Adrian Sarbu, in 1999 sperand sa fie angajati la Pro TV. Pentru ca nu s-au programat inainte, cei doi nu au fost atunci primiti la discutii de directorul Pro-ului. Iata ce povesteste fosta asistenta a acestuia.

teo-mircea-badea-adrian-sarbu

Teo si Mircea Badea au sperat, in 1999, ca vor pleca de la Antena 1 si se vor angaja la Pro TV. Cei doi au ajuns atunci la usa biroului lui Adrian Sarbu, dar nu au fost primiti de patronul Pro TV. Si asta din pricina faptului ca nu se programasera inainte si nu primisera acceptul vizitei. Fosta asistenta a lui Sarbu, Doina Gradea, povesteste pe blogul oaresuntunporc.ro ce s-a intamplat in urma cu 16 ani.

Conform spuselor acestuia, Sarbu a reactionat dur atunci cand a fost instiintat ca la usa biroului sau se aflau Teo Trandafir si Mircea Badea.

teo-trandafir-mircea-badea-antena-1-3

„Cine i-a trimis?” „I-am spus ca nu stiu.  Chiar nu stiam, ma gandeam ca vorbisera la telefon si au venit dupa cum au stabilit. Surpriza. Nu!!! M-a rugat sa vad ce doresc cei doi. Nu imi suna prea bine, dar avea si el dreptatea lui. Nimeni nu isi putea permite sa vina neanuntat la el. Era extrem de ocupat si putea fi oricine, daca nu il suna dinainte sau sa se programeze, nu il primea.”, povesteste Doina Gradea.

teo-trandafir-mircea-badea=tele7abc

„Am iesit afara, am vorbit cu Teo (emotii pe mine), am intrebat-o ce e cu ei. Un fel de “scopul si durata vizitei”. Mi-a spus ca vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo si ca vor in PRO TV sa faca absolut orice este nevoie. Ca au un contract extrem de dur care ii tine legati de acel post TV, dar ca ei risca totul si pleaca. Mi-a spus sec, cu o indiferenta pe care rar i-am vazut-o, sa ii trimit acasa ca nu are timp de ei”, continua Gradea.

teo-mircea-badea

Dupa un an, Teo a fost primita la Pro TV si a ajuns sa aiba cel mai mare salariu din institutie, dupa spusele Doinei Gradea. A avut parte de tot sprijinul logistic din partea lui Sarbu.

„Teo Trandafir a fost adusa ca o regina in PRO TV. Adrian Sarbu vorbea cu ea aproape zilnic despre emisiunea ei – format, resurse, staff. Orice i s-ar fi dat .Teo facea audiente record. Concurenta nu reusea cu nimic, dar absolut cu nimic sa aiba macar jumatate din audienta emisiunii ei.”

teo-trandafir-protv-2

Conform spuselor Doinei Gradea, Adrian Sarbu a fost foarte deranjat de faptul ca in 2006 Teo a negociat pe ascuns cu turcii de la Dogan pentru a se angaja, pe un salariu si mai mare, la noua televiziune Kanal D. Atunci s-a produs ruptura, iar, in 2007 Teo a plecat de la Pro TV si a ajuns sa fie director al postului Romantica TV.

Scrie un comentariu