ADPM Beauty News

Tendinte in chirurgia estetica: toti barbatii vor sa arate ca Daniel Craig si Jon Hamm!

Scris de Christian Stan

S-au dus zilele in care Leonardo DiCaprio, Zac Efron sau Tobey Maguire erau considerati cei mai sexy barbati din lume. Noile sondaje arata ca cei mai multi barbati care apeleaza acum la chirurgie estetica doresc sa arate precum Daniel Craig sau Jon Hamm.

daniel-craig-skyfall3

Numarul de operatii estetice in randul barbatilor a crescut cu 121% din anul 1997, iar in America anul trecut au avut loc 800.000 de astfel de proceduri, ce reprezinta 9% din totalul interventilor chirurgicale de acest gen.

jon hamm

Noile tendinte arata ca cei mai multi barbati care se supun unor operatii estetice isi doresc acum sa arate precum Daniel Craig sau Jon Hamm, starul din „Mad Men”, o schimbare majora in tendinte fata de acum cinci ani, cand barbatii isi doreau sa arate precum Leonardo DiCaprio, Zac Efron sau Tobey Maguire.

„Barbatii nu isi mai doresc sa aiba fata perfecta si prefera trasaturi puternice, accentuate de o barbie proeminenta. Nici chiar operatiile de rinoplastie nu mai sunt ce-au fost. Barbatii nu isi doresc sa aiba nasul perfect, ci doar o varianta imbunatatita”, declara Dr. Steven Teitelbaum, Profesor la Facultatea de Medicina in Los Angeles.

Cele mai frecvente proceduri chirurgicale in randul barbatilor sunt: liposuctia, rinoplastia, operatiile de reducere a cearcanelor, operatii de reducere a pieptului si liftingul facial.

Scrie un comentariu