Stiri Interne

Televiziunile amendate pentru ca au difuzat filmul cu aventura lui Ciprian Marica

Scris de Ana Kozma

Mai multe televiziuni din Romania au primit amenzi usturatoare dupa ce au difuzat deja celebrul filmulet cu aventura lui Ciprian Marica. Iata aici detaliile!

Televiziunile amendate pentru ca au difuzat filmul cu aventura lui Ciprian Marica

Televiziunile din Romania au primit amenzi si somatii dupa ce au difuzat un filmulet controversat. Este vorba despre deja celebrele imagini cu aventura lui Ciprian Marica.

Conform paginademedia.ro, Pro TV si Realitatea Plus au fost amendate cu cate 5.000 de lei. B1 TV si Romania TV au primit, in schimb, somatii.

Insusit Ciprian Marica a facut reclamatie la CNA, motivand ca televiziunile i-au incalcat dreptul la intimitate si viata privata.

Pro TV a difuzat controversatele imagini in timpul jurnalului de stiri de la ora 19:00. Iar Realitatea Plus a difuzat de nu mai putin de 6 ori imaginile cu Marica imbracat in prosop pe holul unui hotel.

La finele lunii aprilie, Ciprian Marica a fost implicat intr-un scandal de zile mari. Asta dupa ce mass-media a difuzat un filmulet ce scotea la iveala aventura amoroasa a fotbalistului cu sotia unui afacerist din Cluj.

Pro TV, amendat pentru injuraturile lui Brigitte Nastase

Scrie un comentariu