Stiri Interne

Cum a ajuns Michael Jackson sa o ceara de sotie pe Monica Anghel

Scris de Administrator

Michael Jackson va evolua sambata aceasta pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”, in interpretarea talentatei Raluka. Artista surprinde printr-o transformare spectaculoasa si reuseste sa cucereasca exigentul juriu prin prestatia ei, cantand hit-ul „Dirty Diana” al regretatului Rege al Muzicii Pop. De departe, momentul-cheie al show-ului este acela in care „Michael Jackson” o cere de sotie pe Monica Anghel!

michael-jackson-monica-anghel

Sambata aceasta, Antena 1 promite o editie cu totul si cu totul incendiara a super show-ului „Te cunosc de undeva”. Una dintre surprizele pregatite consta in faptul ca Raluka va intra in pielea regretatului Michael Jackson si va interpreta celebra piesa „Dirty Diana”.

“Imi place de tine foarte tare. Esti cea mai frumoasa femeie care l-a facut vreodata pe Michael Jackson”, i-a spus Andrei Aradits. “A iesit superb!”, a adaugat si Delia, jurata care puncteaza in concurs dificultatea personajului pe care il are de interpretat fiecare concurent.

raluka-michael-jackson1

“O combinatie reusita alb-negru! In orice caz, esti un fake reusit”, a exclamat apoi Pepe, juratul care se transforma, pentru prima jumatate a emisiunii, in Iulia Albu.

“Am fost extrem de indragostita de Michael Jackson. Le spuneam tuturor ca este sotul meu”, s-a destainuit Monica Anghel, de la masa juriului.

“Vrei sa fii sotia mea?”, o intreaba Raluka, deghizata fiind in Michael Jackson.

Ce-i raspunde jurata care noteaza prestatia vocala a concurentilor, aflati sambata, 1 martie, de la ora 20:30, la “Te cunosc de undeva!

Scrie un comentariu