Stiri Interne

Tatal lui Serban Huidu a ajuns la sapa de lemn! Este executat silit de banci!

Scris de Administrator

Dupa ce a trecut printr-un divort si o buna perioada in care afacerile i-au mers extrem de prost, tatal lui Serban Huidu a acumulat datorii uriase din pricina carora a ajuns sa fie executat silit de banci.

serban-huidu-tata

Tatal lui Serban Huidu pare sa nu traverseze deloc o perioada favorabila. A divortat de sotia sa, Mirela, afacerile nu ii merg tocmai bine si, in plus, a pierdut un apartament din Bucuresti in care a locuit o buna bucata de vreme.

Site-ul WOWbiz.ro scrie ca acest apartament a fost executat silit deoarece Florin Huidu s-a trezit in imposibilitatea de a mai plati un credit de peste 65.000 de euro pe care in anul 2007 l-a luat de la banca impreuna cu fosta sa sotie. Tocmai de aceea, apartamentul sau a fost scos la licitatie luna trecuta, valoarea sa fiind estimaa la 61.584 de euro. Se pare insa ca nu s-a gasit inca un cumparator, iar in urmatoarea perioada, va fi organizata o a doua licitatie, cu un pret cu 25% mai mic.

Acum , Florin Huidu ar risca sa piarda si vila din Izvorul Rece, in care functioneaza si restaurantul pe care acesta il are, fiindca odata cu trecerea timpului, datoria fata de banca a crescut la aproape 100.000 de euro.

Problemele tatalui fostului carcotas par sa fi inceput in urma cu mai bine de doi ani, atunci cand clientii restaurantului sau s-ar fi imputinat considerabil, fapt pe care Florin Huidu l-a pus pe seama imaginii proaste pe care o avea familia lui din pricina accidentului rutier provocat de Serban si in urma caruia 3 persoane si-au pierdut viata.

Scrie un comentariu