Stiri externe

Tatal lui Michael Douglas a murit! Ce roluri memorabile a jucat!

Scris de Ana Kozma

Unul dintre cei mai longevivi si mai iubiti actori de la Hollywood, Kirk Douglas, ne-a parasit ieri! Tatal lui Michael Douglas a incetat din viata la varsta de 103 ani!

Tatal lui Michael Douglas a murit! Ce roluri memorabile a jucat!

Una dintre figurile legendare ale Hollywood-ului, Kirk Douglas s-a stins ieri din viata! Tatal lui Michael Douglas avea 103 ani si a fost, fara indoiala, unul dintre cei mai longevivi si mai indragiti actori ai tuturor timpurilor.

„Cu o uriasa tristete, eu si fratii mei anuntam ca Kirk Douglas ne-a parasit astazi. Pentru lume, el a fost o legenda, un actor din epoca de aur a filmelor, dar pentru mine si fratii mei, Joel si Peter, era pur si simplu tata. O sa termin cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima lui zi de nastere si care vor ramane intotdeauna adevarate: Tata, te iubesc mult si sunt mandru ca sunt fiul tau”, a fost anuntul prin care Michael Douglas a anuntat plublic disparitia tatalui sau.

Anul trecut, in decembrie, la ultima sa aniversare, Kirk Douglas nu a mai dorit o petrecere grandioasa, ca alte dati. Si-a dorit insa o cina linistita, in familie, ocazie cu care sa-i aiba alaturi pe cei mai dragi oameni. In plus, acesta nu mai fusese vazut in public inca din primava anului trecut.

Tatal lui Michael Douglas a jucat, de-a lungul anilor, mai multe roluri memorabile. Unul dintre ele este cel al pictorului Vincent Van Gogh, din filmul Lust For Life, pentru care a primit si o nominalizare la Oscar.

La un moment dat in cariera sa, Kirk Douglas a refuzat invitatia de a juca in pelicula The Great Sinner si a ales, in schimb, sa joace intr-un film cu buget redus. Este vorba despre Champion, in care a facut un rol formidabil, reusind atunci si sa obtina prima sa nominalizare la Premiile Oscar.

Un alt rol jucat de celebrul actor si care va ramane cu siguranta in istorie este cel din filmul Spartacus, in anul 1960.

Culisele aniversarii de 100 de ani a lui Kirk Douglas

Scrie un comentariu