Stiri Interne

Tatăl Laurei Cosoi a murit de COVID-19

Scris de Ana Kozma

Deși are o familie fericită, două fetițe minunate și un soț iubitor, Laura Cosoi traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Tatăl actriței a murit după ce s-a infectat cu COVID-19.

Tatăl Laurei Cosoi a murit de COVID-19

Laura Cosoi și-a pierdut ieri tatăl. Marius Cosoi, tatăl actriței, a murit după ce s-a infectat cu temutul virus COVID-19. Anunțul a fost făcut de Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble. Apoi, confirmat pe rețelele de socializare de Laura Cosoi.

„Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului şi Iaşului. Era şi acum profesor de sport la Colegiul Naţional. Sportul ieşean îi datorează multe şi este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneţi veşnic în amintirea noastră! Condoleanţe familiei îndurerate!”, a scris Cătălin Eugen Caba.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după pierderea tatălui.

„Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a scris actrița în dreptul unei fotografii din copilărie.

Laura Cosoi, nuntă și botez rustic în aer liber

Scrie un comentariu