Stiri Interne

Tatal actorului Denis Stefan, cautat de politie dupa ce si-a injunghiat un prieten!

Scris de Administrator

Tatal celebrului actor Denis Stefan are probleme serioase cu legea. Dupa cateva pahare consumate, barbatul s-a luat la cearta cu un prieten pe care mai apoi l-a injunghiat si a fugit de la fata locului.

denis-stefan

Se pare ca tatal actorului Denis Stefan, cunoscut publicului larg din rolul principal pe care l-a avut in telenovela romaneasca „Inima de tigan”, are probleme serioase cu legea. Conform site-ului WOWbiz.ro, acesta ar fi cautat de politie dupa ce si-a injunghiat un prieten si a fugit mai apoi de la fata locului.

Cearta celor doi ar fi pornit dupa mai multe pahare de alcool consumate impreuna, iar barbatul injughiat a ajuns la spital. Cu toate astea, victima se pare ca nu ar fi dorit sa depuna plangere impotriva atacatorului, momentan disparut.

Tatal actorului Denis Stefan nu este la prima abatere. In trecut, a fost implicat intr-un accident de circulatie in urma caruia un biciclist si-a pierdut viata. Si atunci a incercat sa fuga de la locul accidentului, dar politistii l-au gasit la timp si au descoperit ca avea o alcoolemie destul de mare.

Scrie un comentariu